Jarig ZVV Borger kent goede start

Met maar liefst veertig jaar op de teller is Zaalvoetbalvereniging Borger één van de oudste zaalvoetbalverenigingen van Nederland. Een heugelijk feit waar de vereniging op zaterdag 23 september bij stil zal staan. In de aanloop naar de verjaardag speelden de drie teams van ZVV Borger hun eerste competitiewedstrijd: het leverde drie overwinningen op.

Foto: ZVV Borger

Ups en downs

In veertig jaar kan er veel gebeuren en veranderen, zo ook bij Zvv Borger. De vereniging kende over de jaren heen vele ups en downs. Zowel op voetbalgebied als daarbuiten heeft de vereniging veel meegemaakt.

Drie teams

Anno 2017 lijkt ZVV Borger er beter voor te staan dan ooit. De vereniging is kerngezond en sportief gaat het ook steeds beter. Dat uitte zich vorig seizoen in een derde team dat er bij kwam en het kampioenschap van het tweede elftal. Ook dit seizoen zijn er weer drie teams actief en inmiddels hebben alle drie de teams al afgetrapt. En dat verliep uitstekend.

Negen punten

Alle drie de teams wisten namelijk hun wedstrijden te winnen. ZVV Borger 1 trapte af in Usquert en boekte een hele nette 2-6 overwinning. Doelpuntenmakers waren Sanders (2x), Hogenboom, Meijer, Everts en een speler van de thuisploeg. Het tweede elftal won in de eigen Koel met 7-4 van Marum 3, terwijl Borger 3 met 9-4 won van Asser Boys 4.

Feestje

Een mooie aanloop naar de viering van de veertigste verjaardag. Dat doen leden en oud-leden van de Borgerder club op zaterdagavond 23 september op de prachtige locatie van Country Golf Ees.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Versterking voor kampioen HOC

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

Jeugd kan mogelijk komend seizoen wel voetballen in Tweede Exloërmond

De jeugd en het g-team kunnen komend seizoen wellicht toch in actie komen in ...