Alteveer laat voorsprong uit handen glippen tegen SVBC.

Alteveer kon een verkregen voorsprong in de eerste helft uiteindelijk niet vasthouden tegen SVBC.

Alteveer heeft het bekerduel met SVBC nipt verloren. In een doelpuntrijk duel trok het net aan het kortste eind: 5-4. Alteveer kende een goede eerste helft en stond bij rust met 1-3 voor dankzij twee doelpunten van Roy de Wijk en een goal van Maurice Gersonius. Na rust waren de rollen omgedraaid en kwam SVBC terug in de wedstrijd. Via Stan Bijl en Tim Funke kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Kevin Geerts zette vlak voor tijd SVBC op voorsprong, waarna Jorn Ahlers het duel besliste. Alteveer maakte in blessuretijd nog wel de 5-4 via een eigen doelpunt, maar dat was slechts nog voor de statistieken.