Musselkanaal drukt Stadskanaal in de zorgen na derbywinst

Musselkanaal deed goede zaken met de derbywinst op Stadskanaal.

Foto Stoffer Bakker, tumult rondom het moment van de rode kaart van Jeffrey Bakker.

Musselkanaal heeft zondag de Kanaalstreekderby met 0-1 weten te winnen. Daarmee bezorgde de formatie van Wessel Woortman de Knoalsters alweer de vierde nederlaag van het seizoen. Voor Musselkanaal betekende het de tweede overwinning van het seizoen.

Lennart Fehrmann kroonde zich vlak voor tijd tot matchwinner. Fehrmann kreeg de bal op een presenteerblaadje van ploeggenoot Tjeerd Sikkema en kon vervolgens eenvoudig binnen knikken. Op dat moment stond Stadskanaal al met tien man na een rode kaart voor aanvaller Jeffrey Bakker.

De nederlaag tegen Musselkanaal betekende de volgende tik voor Stadskanaal, dat met drie punten uit vier wedstrijden onderin de ranglijst van de zondag tweede klasse K is te vinden. Vorige week werd men ook al verrassend uitgeschakeld in het bekertoernooi door derdeklasser SVV ’04. Promovendus Musselkanaal doet het naar behoren met zeven punten uit vijf duels en staat voorlopig op plek acht.

Stoffer Bakker maakte een mooie fotoreportage van de Kanaalstreekderby: Stadskanaal – Musselkanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terechte overwinning Gieterveen op SPW

Lang leek het er op dat Gieterveen zichzelf opnieuw niet zou belonen in een wedstrijd ...

Ter Apel ’96 maakt half dozijn en wint

Ter Apel '96 heeft er in de wedstrijd tegen OVC '21 geen gras over ...