CEC, FC Ter Apel ’96, Sellingen en Gieten ongeslagen verder in de beker

CEC, FC Ter Apel ’96, Sellingen en Gieten plaatsten zich op overtuigende wijze voor de volgende ronde van de beker.

CEC – DVC ’59

CEC liet in de laatste bekerwedstrijd niets aan het toeval over om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Het stond in puntenaantal gelijk met Bareveld, dat de laatste wedstrijd ook wist te winnen van Weerdinge, dus kwam het aan op doelsaldo. En daar werd zondag flink aan gewerkt door CEC, dat maar liefst met 9-0 won van DVC ’59. Michel Kingma scoorde maar liefst zes keer voor de thuisploeg. De andere drie treffers kwamen op naam van Leon Harms (2x) en Dylan Snijders. Door de riante overwinning werd CEC poulewinnaar.

EHS ’85 – FC Ter Apel ‘96

FC Ter Apel ’96 maakte er ook in de laatste bekerwedstrijd een waar doelpuntenfestijn van. De Ter Apelers wonnen al met 4-2 van Veelerveen en met 9-0 van Wedde en ook deze zondag waren er weer veel doelpunten. Nu werd het 5-8 voor Ter Apel, dat zo alle drie de wedstrijden won en poulewinnaar werd. De Ter Apelers mogen zich dus gaan opmaken voor de volgende ronde.

Heiligerlee – Sellingen

Doelpunten maken in de bekerwedstrijden was ook wel aan Sellingen toevertrouwd, dat ook alle drie de wedstrijden met dikke cijfers won. Zo werd in de eerste wedstrijd met 10-1 gewonnen van JVV en werd ook Nieuweschans met 7-0 over de knie gelegd. Ook het laatste groepsduel tegen Heiligerlee eindigde in een riante 1-6 overwinning, waarin onder andere Machiel Buining en Dennis Kuiper doel troffen voor de Sellingers. Sellingen won de poule uiteindelijk met overmacht en bekert nog even verder.

Kwiek – Gieten

Gieten hoefde maar twee bekerduels te spelen en te winnen om zich te plaatsen voor de volgende ronde van de beker. Het eerste duel tegen HSC  werd met 3-0 gewonnen en die eindstand stond ook tegen Kwiek op het scorebord. Laatstgenoemde zege kwam al in het eerste half uur tot stand door twee doelpunten van Patrick Veldman en een goal van David Modderman. De andere wedstrijd tegen Oldambtster Boys werd niet gespeeld. Ook Gieten zit dus in de koker voor de volgende ronde.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 zo. na nederlaag op drempel van vierde klasse

Wanneer Ter Apel ’96 nog kans wilde maken op (rechtstreekse) handhaving moest er gewonnen ...

GKC en EEC sluiten af met gelijkspel

GKC en EEC hebben de competitie afgesloten met een doelpuntrijke remise. Op sportpark 'Hoogte ...

Overzicht zondag 2e klasse K: Winst voor HOVC, Musselkanaal pakt punt

HOVC deed goede zaken met een overwinning op Forward. Musselkanaal en Annen bleven in ...