ASVB verslaat Peize met ruime cijfers

ASVB won de thuiswedstrijd van Peize met ruime cijfers.

Foto Jacob Musch, Thijs Hateboer (rechts) was trefzeker voor ASVB.

ASVB heeft de thuiswedstrijd tegen Peize met 4-1 gewonnen. Over de gehele wedstrijd genomen was dat verdiend te noemen. De ploeg uit Blijham had het betere van het spel, maar keek bij rust nog tegen een 1-1 tussenstand aan. Bruce Tunjanan had voor de pauze gescoord voor ASVB, Radboud Renkema scoorde namens de gasten. Na rust maakte ASVB het verschil en bracht Thijs Hateboer de thuisploeg op voorsprong. In de slotfase voetbalden De Witte Muizen zich nog naar een ruime zege dankzij goals van Jesper Bruins en Trevor Eiten.

Foto’s Jacob Musch: ASVB – Peize