Onstwedder Boys kende een makkelijke middag tegen SVBO en won met ruime cijfers.

Op Sportpark De Boskamp had Onstwedder Boys weinig moeite met tegenstander SVBO. Na een 4–0 ruststand werd het 6–1 voor de thuisclub. De ploeg uit Onstwedde blijft op de zesde plaats staan in de competitie met nu 32 punten uit 18 wedstrijden.

De uitwedstrijd in Barger Oosterveld eerder dit seizoen hadden de Boys ongelukkig met 3–2  verloren. Er viel zaterdagmiddag dus wat recht te zetten. SVBO zit bovendien in een moeilijke fase van de competitie. Vorige week verloor de ploeg met maar liefst 8–2 van titelkandidaat Borger. Bij Onstwedder Boys keert Sven Jaegers na een blessure weer terug in de basis.

In de eerste helft is er sprake van eenrichtingsverkeer richting het doel van SVBO. Na vijf minuten spelen kom de thuisclub op voorsprong. Een vrije trap van Harm Visser wordt bij de tweede paal door Sem Nieuwenhuis in het doel gekopt. Keeper Jarno Brands is kansloos. Na een kwartier spelen wordt het 2–0. Een voorzet van Anne Wilzing wordt door Gerko Scheper, die helemaal vrij staat, keurig binnen gekopt. Brands is opnieuw geklopt.