Overzicht van de gespeelde competitiewedstrijden in de zondag 3e klasse O.

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal-aanvaller Wessel Klijnstra was in de tweede helft een plaag voor de MOVV-verdediging.

Stadskanaal – MOVV: 7-1

Na twee nederlagen heeft Stadskanaal de bakens weten te verzetten en boekte het zondag de eerste overwinning van het seizoen. Daar leek het echter na een helft spelen nog niet op, want opvallend genoeg stond het, na een matige eerste helft, bij rust nog maar 1-1. Na de pauze ging het echter los en vielen de doelpunten als rijpe appelen. Leon Bos en Wessel Klijnstra waren op dreef voor de Knoalsters en scoorden ieder twee keer.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – MOVV

Musselkanaal – Gieten: 4-1

Musselkanaal heeft ook de derby tegen Gieten winnend afgesloten. Op het eigen sportpark bleek het met 4-1 te sterk voor de Gietenaren, die hun derde nederlaag op rij leden. Voor Musselkanaal was het juist de derde overwinning op rij, waardoor het koploper blijft in 3O. Jos Huting zette Gieten in eerste instantie nog wel op voorsprong, maar daarna was het woord aan Musselkanaal dat Demy te Velde, Rolf Kaijser en Niels Becker zag scoren.

Noordster – ASVB: 0-3

Winst was er ook ASVB, dat vrij eenvoudig won op bezoek bij Noordster. Benjamin Spittje en Sjoerd van der Ziel brachten De Witte Muizen op een comfortabele voorsprong waarna Noordster ook nog met tien man verder moest. Bij de thuisploeg kreeg Milan Vroome rood (twee keer geel). ASVB sloeg vervolgens nogmaals een keer toe via Mark Hoving en boekte zo een 0-3 overwinning.

FC Ter Apel ’96 – Groninger Boys: 2-5

FC Ter Apel ’96 begon nog sterk aan het seizoen met een 7-1 overwinning op Muntendam, maar verloor vervolgens van Siddeburen. Ook zondag ging het opnieuw onderuit en verloor in het eigen huis van Groninger Boys. Tim Kuper en Vince Gravers waren trefzeker voor de thuisploeg, maar dat bleek lang niet genoeg voor een resultaat.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!