NWVV wint kelderduel van Wagenborger Boys

NWVV won het kelderduel van Wagenborger Boys en klom een plek op de ranglijst.

NWVV tegen Wagenborger Boys was het enige inhaalduel dat zaterdag gespeeld werd in de zaterdag 5e klasse F. Het betekende een ontmoeting tussen de nummers 10 en 11 van de ranglijst. Doordat Oldambtster Boys zich had teruggetrokken stond NWVV weer op nul overwinningen en begon het met 1 punt uit 8 duels aan het kelderduel. Wagenborger Boys had 3 punten en dus kon NWVV over de bezoekers heen op de ranglijst. En dat geschiedde, want in Nieuw-Weerdinge werd het dankzij een laat doelpunt van Milan Duursma 2-1 voor NWVV. Dat was in de eerste helft op achterstand gekomen, maar trok voor rust nog wel de stand gelijk via Erwin Schipper. Met de overwinning klom NWVV naar de tiende plaats op de ranglijst.