Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 5e klasse C.

Foto Regina Korf, Alteveer moest in eigen huis zijn meerdere erkennen in FVV.

Bareveld – Pekelder Boys: 4-1

Bareveld is na drie wedstrijden van de hatelijke nul af. Na twee eerdere nederlagen in de competitie werd nu thuis met 4-1 gewonnen van Pekelder Boys. Routinier Eddie Schoenmaker leidde zijn elftal naar de zege en was verantwoordelijk voor de 1-0 en 2-0. Herman Ludolphie en Arnold Schuitema stonden op het scoreformulier. Voor de bezoekers redde Martin Schreuder nog de spreekwoordelijke eer.

Wedde – PJC: 3-2

Wedde heeft de overwinning op Alteveer een goed vervolg gegeven met een nipte 3-2 overwinning op PJC. Ryan van der Molen bracht de thuisploeg op voorsprong, waarna Tom van der Schuur de gelijkmaker op het scorebord zette. Na een 1-1 ruststand sloeg Wedde weer toe via Rico van Heumen en Sebo Huiting. PJC deed vervolgens nog wel wat terug, maar Wedde trok de 3-2 overwinning uiteindelijk over de streep.

Alteveer – FVV: 1-4

Alteveer leed zijn tweede nederlaag van het seizoen. De thuisploeg hield in de eerste helft gelijke tred met FVV en beide teams gingen dan ook met een 1-1 ruststand aan de thee. Na rust maakten de bezoekers toch het verschil en eindigde het duel in een 1-4 overwinning voor FVV. Voor Alteveer nam Jarno te Raa het doelpunt voor zijn rekening.

Foto’s Regina Korf: Alteveer – FVV

Usquert – Bellingwolde: 0-3

Bellingwolde boekte een eenvoudige 0-3 overwinning op bezoek bij Usquert, dat zijn eerste twee wedstrijden nog had gewonnen. De zege kwam al tot stand in de eerste helft via een eigen doelpunt van de thuisploeg en goals van Martin Edens en Mick van Domburg.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!