SC Stadskanaal overtuigt niet, maar wint wel

SC StadskanaalIn tegenstelling tot FC Ter Apel 96′ had SC Stadskanaal het dit weekend een stuk lastiger met KSC uit Schoonoord. Waar de Ter Apelers vorige week overtuigend wonnen met 5-0, kwam Stadskanaal niet verder dan 0-2. Feitelijk gezien een prima resultaat, zeker in een uitwedstrijd, maar goed was het allerminst.

In de eerste helft was het Stadskanaal dat de wedstrijd dicteerde, maar tegen de goed georganiseerde verdediging was het lastig voetballen. Illustratief voor de wedstrijd was dat doelman Geerlings van de gasten vrijwel niets te doen kreeg, behalve een aantal keren dat hij door zijn eigen ploeg in het spel werd betrokken. Stadskanaal kreeg kansen via Tristan Rotman en Robert Oosting, maar beide spelers hadden het vizier niet op scherp. Ook Denny Feiken probeerde het met een schot van afstand, maar deze werd goed gepakt door keeper Haandrikman van KSC.

Hidde Jan Hidding was verantwoordelijk voor de 0-2
Hidde Jan Hidding was verantwoordelijk voor de 0-2

Vlak na rust kwam Stadskanaal dan wel tot scoren. Robert Oosting gaf Rodney Romney een niet te missen kans en van dichtbij schoot hij raak: 0-1. KSC probeerde het vervolgens wel, maar tot goede kansen kwamen zij niet. Hetzelfde gold trouwens voor de blauwhemden. In de 63e minuut was het wel raak voor Stadskanaal. Roy Feiken nam slim en snel een vrije bal terwijl de thuisploeg niet op stond te letten. Via Jeffrey Bakker belandde de bal bij Hidde Jan Hidding die de bal voor het intikken had en daarmee de wedstrijd besliste.

KSC – SC Stadskanaal 0-2 (0-0)

Scoreverloop: 49. Rodney Romney 0-1, 63. Hidde Jan Hidding 0-2.

Opstelling SC Stadskanaal: R. Geerlings; E. Kok, J. Geerlings, D. Feiken, Pals (80. Meinds); Hidding, Romney (78. P. Kok); Oosting; Bakker, T. Rotman, R. Feiken (65. Vos).

Bron: SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Beloften van Nieuw Buinen en HOC in balans

Richard Wiggers was met twee goals van grote waarde voor de beloften van HOC. ...

SJS wint op bezoek bij SVBO

SJS herstelde zich goed van de nederlaag tegen Vitesse '63 en versloeg SVBO.

Stadskanaal drukt Titan diep in de zorgen

Titan bevindt zich op de drempel van de vierde klasse. De rood-witte formatie uit ...