FC Kanaalstreek buiten de regio: Borussia Mönchengladbach

BMGFC Kanaalstreek stapte zaterdag 22 februari in de auto naar Mönchengladbach, om daar de wedstrijd tussen het plaatselijke Borussia en Hoffenheim te beleven. Te beleven, want een dagje Bundesliga is een belevenis en voor iedere voetballiefhebber is het een must om dit minimaal één keer mee te maken.

Borussia Mönchengladbach speelt in een relatief nieuw stadion (2004) dat plaats biedt aan 55.000 toeschouwers. Tegen Hoffenheim was het niet uitverkocht met een kleine 50.000 bezoekers, maar aan de sfeer deed het niets af. We kregen een wedstrijd met vier goals (2-2) voorgeschoteld, waarbij de thuisploeg diverse kansen op meer goals liet liggen. Uitblinker was middenvelder Max Krüse: verder werd er hard gewerkt.

Een foto-impressie:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: SV Mussel strikt oud-prof

Tseard van der Meer kondigde voor de afgelopen jaarwisseling aan zijn dienstverband bij SV ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.