Voorbeschouwing 22 & 23 maart

matchdayKomend weekend staat er een drietal Kanaalstreek-derby’s op het programma: volop vermaak! Op zaterdag ontmoeten Ter Apel ’96 en SETA elkaar. Voor SETA is dat de eerste kans om de smadelijke 8-0 nederlaag tegen NKVV weg te spoelen. Thuisploeg Ter Apel ’96 zal de wedstrijd aangrijpen om voor het eerst sinds 18 december een overwinning te vieren. Andere interessante wedstrijden op de zaterdag worden in Stadskanaal en Dalerpeel afgewerkt. Aan de Julianastraat zal SJS (3C) strijden voor een topklassering in de derde periode. In Dalerpeel ontmoet NWVV het plaatselijke NKVV, dat koploper is in 5D. Bij winst mogen de Nieuw-Weerdingers blijven dromen van plaatsje in de top drie

Zondag speelt SPW (met Erik Meijer) de derby tegen Westerwolde. SPW zal koploper Meeden bij winst in het zicht houden, Westerwolde kan bij een overwinning de top vijf binnenkomen. In Gasselte ontmoet het plaatselijke GKC de hoofdmacht van Gieterveen. Geen wedstrijd die ranglijst op de kop zal zetten, maar gewoon een mooie derby tussen twee dorpsclubs: niks mis mee! In de vierde klasse D zal Gasselternijveen proberen de zege op Gieten een vervolg te geven in Eext. En uiteraard zal men met een schuin oog naar nummer twaalf Veelerveen kijken,  dat nummer elf SVBC op bezoek krijgt.

In 2L spelen TEVV en Titan beiden een sleutelduel tegen een ploeg die kort boven hun staat. Ultieme doel is het afschudden van het degradatie-spook. Dat zal ook SC Stadskanaal willen. Dan zal er wel gewonnen moeten worden van Veendam 1894, dat na het behalen van de periodetitel in vier wedstrijd nog maar twee punten haalde. Dat is aanzienlijk minder dan de zeven punten die Ter Apel ’96 haalde in de laatste vier wedstrijden. De roodhemden lijken op tijd in vorm te raken om af te rekenen met directe concurrent CEC.

Wedstrijden zaterdag 22 maart:

3C SJS De Fivel
4D Borger De Griffioen
  Mussel Smilde ‘94
  De Sweach Onstwedder Boys
5D NKVV NWVV
  Ter Apel ‘96 SETA
5F Westerwolde SGV

Wedstrijden zondag 23 maart:

1F Nieuw Buinen GRC Groningen
2L Titan Actief
  TEVV Zwartemeer
3D Musselkanaal SVV ‘04
  Twedo Valthermond
  Veendam 1894 Stadskanaal
  CEC Ter Apel ‘96
4D Eext Gasselternijveen
  Valther Boys Alteveer
5E GKC Gieterveen
  SVZ EEC
  TLC HOC
  Witteveense Boys ‘87 Buinerveen
  Buinen Tynaarlo
5F SPW Westerwolde
  Sellingen THOS

adverteren

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Competitie-indeling: Zondag 4e klasse C

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 4e klasse C.

SJO WVC in het nieuw

Na een jaar van voorbereiding was het onlangs dan eindelijk zover: de teams die ...

VACATURE: Hoofdtrainer v.v. Sellingen

Voetbalvereniging Sellingen, momenteel uitkomend in de vijfde klasse van het zondagvoetbal, is met ingang van ...