scoreMusselkanaal zorgde voor een daverende verrassing door koploper SVV ’04 met 2-1 te verslaan. Namens de groenhemden waren Rick Berends en Mark Bos trefzeker. In dezelfde klasse werd de wedstrijd tussen Veendam 1894 en SC Stadskanaal gestaakt nadat de arbiter van dienst zich bedreigd voelde: een nieuw dieptepunt in een toch al weinig succesvol seizoen voor de Knoalsters. In de vierde klasse lijkt Gasselternijveen op tijd in vorm te raken, want na de winst van vorige week tegen Gieten, was de ploeg van Ludie Hulshof vandaag te sterk voor Eext. Gieterveen bleek in Gasselte een maat te groot voor thuisploeg GKC: na een 1-2 ruststand werd het uiteindelijk 2-5 voor de groenhemden. De grootste uitslag werd echter in Witteveen genoteerd, waar Buinerveen een pak op de broek kreeg van de plaatselijke Boys.

Uitslagen zondag 23 maart:

1F Nieuw Buinen GRC Groningen 2 1
2L Titan Actief 1 1
  TEVV Zwartemeer 2 2
3D Musselkanaal SVV ‘04 2 1
  Twedo Valthermond 3 0
  Veendam 1894 Stadskanaal G S T
  CEC Ter Apel ‘96 5 1
4D Eext Gasselternijveen 0 2
  Valther Boys Alteveer 4 0
5E GKC Gieterveen 2 5
  SVZ EEC 1 1
  TLC HOC 3 0
  Witteveense Boys ‘87 Buinerveen 7 1
  Buinen Tynaarlo 2 0
5F SPW Westerwolde 2 2
  Sellingen THOS 3 3

 Bron: KNVB

  • Show Comments (2)

  • Harry Louissen

    In 4d Eext-Gasselternijveen tijdelijk gestaakt wegens vervelende rol grensrechter thuisploeg. Nadat grensrechter was vervangen werd wedstrijd hervat.

  • Henk Bos

    De arbiter van vandaag bij Veendam 1894 – Sc Stadskanaal was niet van het niveau om 3e klas te fluiten. Er was eigenlijk niks aan de hand, meneer wou echter geen tegenspraak.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website