Voorbeschouwing 8 & 10 april

matchdayDe zomertijd is ingegaan en de competities lopen richting het einde. Een zekerheid die amateurvoetballers hebben op het moment dat deze zaken aan de orde zijn, is dat inhaalwedstrijden weer op een doordeweekse avond gepland kunnen worden. Komende week kunnen de heren voetballers zich voor het eerst opmaken voor een snelle hap na de school- of werkdag. De gelukkigen bevinden zich vooral in de kelder van het Kanaalstreek-voetbal.

Zo treft Westerwolde (zaterdag) één van de drie ploegen waar het niet van verloor: SGV. Met nog vier wedstrijden voor de boeg weet Westerwolde helaas al met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat de laatste plaats niet verlaten zal worden. De zondagafdeling van Westerwolde doet het dan stukken beter en kan met een overwinning op BNC richting de top drie van de vijfde klasse F stijgen. In dezelfde klasse zal SPW proberen drie mindere beurten te doen vergeten in de wedstrijd tegen hekkensluiter Oldambster Boys.

Het volledige inhaalprogramma van week 15:

Wedstrijden dinsdag 8 april:

5F, za Westerwolde SGV 19:30
5F, zo Nieuweschans Sellingen 20:00

 Wedstrijden donderdag 10 april:

4D, zo Gasselternijveen DVC ‘59 18:45
5F, zo Westerwolde BNC 18:45
 5F, zo Oldambster Boys SPW 19:30
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 11 en 12 oktober

De meest in het oog springende wedstrijd van komend weekend is de Monden-derby tussen ...

Transfertalk: Jeffrey Keen van DZOH naar HOC

Opnieuw maakt een speler van DZOH de overstap naar HOC.

Hans Kamphuis verlengt bij TEVV

TEVV heeft het contract met hoofdcoach Hans Kamphuis met één jaar verlengd. Kamphuis, oud-trainer ...