Voorbeschouwing 8 & 10 april

matchdayDe zomertijd is ingegaan en de competities lopen richting het einde. Een zekerheid die amateurvoetballers hebben op het moment dat deze zaken aan de orde zijn, is dat inhaalwedstrijden weer op een doordeweekse avond gepland kunnen worden. Komende week kunnen de heren voetballers zich voor het eerst opmaken voor een snelle hap na de school- of werkdag. De gelukkigen bevinden zich vooral in de kelder van het Kanaalstreek-voetbal.

Zo treft Westerwolde (zaterdag) één van de drie ploegen waar het niet van verloor: SGV. Met nog vier wedstrijden voor de boeg weet Westerwolde helaas al met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat de laatste plaats niet verlaten zal worden. De zondagafdeling van Westerwolde doet het dan stukken beter en kan met een overwinning op BNC richting de top drie van de vijfde klasse F stijgen. In dezelfde klasse zal SPW proberen drie mindere beurten te doen vergeten in de wedstrijd tegen hekkensluiter Oldambster Boys.

Het volledige inhaalprogramma van week 15:

Wedstrijden dinsdag 8 april:

5F, za Westerwolde SGV 19:30
5F, zo Nieuweschans Sellingen 20:00

 Wedstrijden donderdag 10 april:

4D, zo Gasselternijveen DVC ‘59 18:45
5F, zo Westerwolde BNC 18:45
 5F, zo Oldambster Boys SPW 19:30
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 10 & 11 mei

Komend weekend worden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen 2013/2014 gespeeld. Voor de meeste ...

Kerstzaalvoetbaltoernooi: poule C

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto 2019/2020 na speelronde 16

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto 2019/2020 na speelronde 16.