Nieuw BuinenNa de zevende nederlaag van het seizoen weet Nieuw Buinen het zeker: dit jaar wordt geen kampioensfeest gevierd. In Tubbergen bleek het plaatselijk TVC ’28 met 2-0 te sterk en doordat Achilles 1894 ‘gewoon’ won, liep het gat met de koploper op naar acht punten met nog vier wedstrijden op de rol. De doelpunten werden door de thuisploeg, die hard streed voor de overwinning, verdeeld over beide helften.

De eerste doelpogingen waren voor de gastheren: een vrije trap van Stefan Huiskes kon door de defensie van Nieuw Buinen met moeite worden weggewerkt: de bal werd van de doellijn gehaald. Uiteindelijk leverde de derde kans voor de thuisploeg een goal op. Marc Oudehinken rondde een aanval bekwaam af. Voor de thee waren er voor Nieuw Buinen amper aanvallend gevaarlijke momenten te noteren. Na de thee verdubbelde TVC ’28 de score toen Stef Roelofs na een individuele actie de bal in de lange hoek schoof. De zege kwam daarna geen moment in gevaar voor de (nu) nummer zes van de ranglijst. 

Al met al een teleurstellende wedstrijd voor de mannen van Jan Korte, die de eerste onderlinge wedstrijd nog met 7-1 hadden gewonnen. Komende zondag ontvangt de Buunermonders middenmoter Steenwijk op het eigen sportpark: winst is noodzakelijk om nog wel in aanmerking te komen voor een plaats in de nacompetitie.

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel is ook Wildervank de baas

Het gaat SV Mussel momenteel voor de wind. De ambitieuze vijfdeklasser is bezig aan ...

Musselkanaal en Ter Apel stellen teleur

In de derde klasse D probeert Musselkanaal de jagende horde die ‘middenmoot’ heet achter ...