scoreDe zestien wedstrijden van de Kanaalstreek clubs hebben vandaag wisselende resultaten opgeleverd. Vijf keer werd er gewonnen, vier keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel en zeven keer werd er verloren. Nieuw Buinen wist vandaag met 4-1 te winnen van Steenwijk. Grote man bij de oranjehemden was Arjan Wiegers die drie keer wist te scoren. In de tweede klasse L wisten zowel TEVV als Titan niet te winnen en zijn beiden ook nog allerminst veilig.

In de derde klasse D pakte Ter Apel drie belangrijke punten door van Veendam 1894 te winnen. Valthermond stelde behoorlijk teleur door van hekkensluiter Zwartemeerse Boys te verliezen en bewees daarmee de Kanaalstreek ploegen een slechte dienst. Ook Stadskanaal moest in Coevorden de winst laten aan Raptim en zag zodoende de naaste belagers weer dichterbij komen. In 4D een flinke nederlaag voor Alteveer en ook Gasselternijveen weet na vijf wedstrijden weer wat verliezen is.

In de vijfde klasse E heeft Buinerveen Kanaalstreekgenoot EEC een goede dienst bewezen door thuis koploper TLC op 1-1 te houden. EEC zelf wist wel te winnen met 3-0 in de derby tegen Buinen en is TLC nu op twee punten genaderd. In 5F wist Westerwolde wel van de nummer laatst te winnen. Oldambster Boys werd maar liefst met 6-1 weer richting Nieuw Scheemda gestuurd.

Uitslagen zondag 13 april:

1F Nieuw Buinen Steenwijk 4 1
2L Titan Groninger Boys 2 6
  TEVV Hoogezand 1 3
3D Musselkanaal Sleen 2 1
  Zwartemeerse Boys Valthermond 1 0
  Veendam 1894 Ter Apel ‘96 1 3
  Raptim Stadskanaal 2 1
4D Protos Alteveer 6 1
  Schoonebeek Gasselternijveen 5 2
5E EEC Buinen 3 0
  Buinerveen TLC 1 1
  Gieterveen HOC 1 1
  Amboina GKC 2 2
5F Sellingen BNC 1 2
  SPW Drieborg 2 2
  Oldambster Boys Westerwolde 1 6

Bron: KNVB

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zaterdag 30 oktober

Uitslagen van de zaterdag gespeelde competitiewedstrijden.

Uitslagen zaterdag 17 maart

Hierbij de uitslagen van de wedstrijden die vandaag gespeeld werden door de clubs uit ...