In Memoriam: Harm ‘Piccolo’ Deuring

Op dinsdag 15 april jl. maakte het bestuur van v.v. Gasselternijveen op de website van de club het overlijden van erelid Harm Deuring bekend. Harm is 68 jaar geworden. Deuring zal bij veel leden, supporters en andere volgers van v.v. Gasselternijveen gelden als één van de grootste iconen van de club. Dit vindt zijn oorsprong in de ruime periode waarin hij verbonden was aan de club: maar liefst 58 jaar was Harm lid van v.v. Gasselternijveen. 

In de periode waarin Harm lid was van v.v. Gasselternijveen heeft hij diverse functies gehad. Zo is hij, vanzelfsprekend, als voetballer begonnen. In deze hoedanigheid heeft hij in de jaren zeventig met het eerste elftal meerdere kampioenschappen mogen vieren. In 1980 nam Harm zitting in het bestuur van de club: hij volgde zijn vader Luchie op als algemeen bestuurslid. Na enkele jaren schoof Harm door naar de positie van penningmeester. Deze functie bekleedde hij tot en medio 2012. Tijdens een feestelijke avond in de kantine op sportpark ‘De Hunze’ werd Harm bedankt voor zijn tomeloze inzet als bestuurslid.

Eenieder die betrokken is bij v.v. Gasselternijveen zal Harm herinneren als een markante persoonlijk, die het beste met ‘zijn’ club voor had: een clubman zoals iedere vereniging graag in de gelederen heeft.

HD
Harm Deuring  08-08-1945  –  15-04-2014

 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Kaarten en uitsluitingen voor het seizoen 2022/2023

Uitsluitingen met betrekking tot gele en rode kaarten voor komend seizoen.

Selectie Jeugdteam Kanaalstreek is bekend!

Het is inmiddels een traditie: jaarlijks, in de zomerperiode, stapt een groep voetbaltalenten uit ...