FC Kanaalstreek buiten de regio: Bayer Leverkusen

BLAfgelopen zondag bezocht een deel van de redactie van FC Kanaalstreek de Bundesliga-wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Hertha BSC. Onder heerlijke omstandigheden trok de thuisploeg aan het langste eind. Na veertig seconden was het al raak door een kopbal van Stefan Kießling. Nadat de 17 jarige uitblinker Julian Brandt ook de 2-0 op de borden had gezet, was het Sandro Wagner die al voor de thee voor de eindstand zorgde: 2-1. Al eerder dit seizoen had FC Kanaalstreek aandacht voor de Bundesliga, één van de best toegankelijke topcompetities van Europa: zou het organiseren van een heuse FC Kanaalstreek-lezersreis naar de Bundesliga volgend seizoen tot de mogelijkheden behoren? We horen graag van jullie…

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Groningen zonder Buijs tegen Feyenoord

Hoofdtrainer Danny Buijs ontbreekt vanmiddag tegen Feyenoord.

Tussenstand EK Pool na Italië – Zwitserland: 3-0

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Italië - Zwitserland.

VV Emmen en Kevin Waalderbos verlengen samenwerking

VV Emmen en Kevin Waalderbos zetten de samenwerking ook in het nieuwe seizoen voort.