FC Kanaalstreek buiten de regio: Bayer Leverkusen

BLAfgelopen zondag bezocht een deel van de redactie van FC Kanaalstreek de Bundesliga-wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Hertha BSC. Onder heerlijke omstandigheden trok de thuisploeg aan het langste eind. Na veertig seconden was het al raak door een kopbal van Stefan Kießling. Nadat de 17 jarige uitblinker Julian Brandt ook de 2-0 op de borden had gezet, was het Sandro Wagner die al voor de thee voor de eindstand zorgde: 2-1. Al eerder dit seizoen had FC Kanaalstreek aandacht voor de Bundesliga, één van de best toegankelijke topcompetities van Europa: zou het organiseren van een heuse FC Kanaalstreek-lezersreis naar de Bundesliga volgend seizoen tot de mogelijkheden behoren? We horen graag van jullie…

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Definitieve selecte Jeugdteam Kanaalstreek

Na de oefenwedstrijden tegen Gasselternijveen en Valthermond is de selectie van het Jeugdteam Kanaalstreek ...

Onstwedder Boys neemt Henk Plasman bokaal over van TEVV

De Henk Plasman bokaal voor de meest succesvolle club in de Kanaalstreek gaat dit ...

Ereleden bij Musselkanaal

Tijdens de algemene jaarvergadering van v.v. Musselkanaal op 7 december jl. werden er niet minder ...