FC Kanaalstreek buiten de regio: Bayer Leverkusen

BLAfgelopen zondag bezocht een deel van de redactie van FC Kanaalstreek de Bundesliga-wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Hertha BSC. Onder heerlijke omstandigheden trok de thuisploeg aan het langste eind. Na veertig seconden was het al raak door een kopbal van Stefan Kießling. Nadat de 17 jarige uitblinker Julian Brandt ook de 2-0 op de borden had gezet, was het Sandro Wagner die al voor de thee voor de eindstand zorgde: 2-1. Al eerder dit seizoen had FC Kanaalstreek aandacht voor de Bundesliga, één van de best toegankelijke topcompetities van Europa: zou het organiseren van een heuse FC Kanaalstreek-lezersreis naar de Bundesliga volgend seizoen tot de mogelijkheden behoren? We horen graag van jullie…

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS JO13-2 de beste in de zaal

De spelers en speelster van JO13-2 van SJS hebben het afgelopen zaterdag erg spannend ...

Wegen Pekelder Boys en Tonny Huft scheiden na dit seizoen

Pekelder Boys neemt na het huidige voetbalseizoen afscheid van trainer Tonny Huft.

Foto’s: Martin Smit zwaait af bij Westerwolde

Na vele jaren van trouwe dienst heeft Martin Smit noodgedwongen een punt gezet achter ...