Ludie Hulshof en Gasselternijveen uit elkaar

GNVVia Twitter maakte v.v. Gasselternijveen bekend dat het gebruik maakt van de mogelijkheid om het tweejarige contract met trainer Ludie Hulshof per 30 juni aanstaande te ontbinden. Deze clausule kwamen partijen in de aanloop naar het huidige seizoen, bij het aangaan van de samenwerking, overeen. Voorzitter Piet Wolters reageerde op het besluit: “Op basis van signalen uit diverse geledingen van de vereniging is Ludie te kennen gegeven dat we volgend jaar graag een nieuw gezicht voor de spelersgroep zien. Hoewel de resultaten van ons eerste elftal dit seizoen achterblijven bij de verwachtingen, legt het bestuur de schuld nadrukkelijk niet bij Ludie.”

Volgens Wolters had Hulshof het gedwongen afscheid niet aan zien komen: “We hebben in de winterstop bij elkaar gezeten en een aantal aandachtspunten benoemd. In de tweede helft van het seizoen zijn de resultaten stukken beter, maar toch hebben we op basis van het totaalplaatje besloten afscheid van elkaar te nemen.”

Gasselternijveen start de zoektocht naar een nieuwe kandidaat zo snel mogelijk op. Voorzitter Wolters wenste nog niet in te gaan op namen van kandidaten: “Daarvoor is het op dit moment te vroeg, want onze Technische Commissie heeft hier nog geen concrete actie in ondernomen. Normaal gesproken leggen clubs al in januari/februari trainers vast, dus erg vroeg zijn we niet. Dat trek ik mij als bestuurder aan.”

adverteren

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Keepersdag bij v.v. Gieten

Jonge voetballers die keeper willen worden, of jonge keepers die nog beter willen worden ...

(Oud) Voetballers trappen ALS de wereld uit

Nadat ze elkaar als voetballer hadden leren kennen, zagen ze elkaar niet zo vaak meer. ...