SellingenSellingen – PJC: 3-1
Sellingen is aan een goede reeks bezig. De ploeg van Arend Scholtens won in de laatste acht wedstrijden zes keer, speelde één keer gelijk en verloor slechts één keer. Zondag werd PJC slachtoffer van de dadendrang van de geel-zwarten, die een sterke wedstrijd speelden ondanks dat de ploeg na 15 minuten al met 10 man kwam te staan na een rode kaart voor Wilfred Prins. In het laatste kwartier werd de score opgevoerd tot 3-0 en kon Bart Haan namens PJC nog een persoonlijk succesje vieren na het maken van de 3-1.

SPWSPW – DWZ: 5-0
Door de overwinning van Meeden op Bareveld is eerstgenoemde kampioen geworden in 5E en is de kans hierop voor SPW verkeken. Zelf wonnen de Knoalsters met ruime cijfers van DWZ en speelt het hierdoor in de nacompetitie voor promotie. Grote man aan de kant van SPW was speler/trainer Henry Meijerman die een hattrick produceerde. Hij vond dat zijn ploeg niet slecht speelde, maar wel plichtmatig. Na de 5-0 werd het allemaal wat frivoler, wat met zo’n tussenstand natuurlijk ook prima mogelijk was. De andere twee doelpunten kwamen op naam van Hoekzema en Eling.

WesterwoldeWedde – Westerwolde: 3-1
In Wedde stond een derby op het programma tegen de buurman uit Vlagtwedde. In de tweede helft maakte de thuisploeg het verschil en was het Ferdy Kuiper die in de 90e minuut via een strafschop de eer redde namens Westerwolde. Trainer Jan de Roo van de gasten vond dat zijn ploeg een juiste instelling toonde en ook goed speelde, maar door meerdere blessures was het kwaliteitsverschil te groot en waren de Vlagtwedders niet opgewassen tegen Wedde.

EECEEC – HOC: 1-1
EEC heeft hele dure punten verspeeld in de Kanaalstreek derby tegen HOC, waarin het niet verder kwam dan 1-1.Bij winst kon de ploeg uit Ees de tweede periode winnen, maar helaas lukte dit niet en door de 10-0 overwinning van SVZ gaat laatstgenoemde met de tweede periode aan de haal.