scoreDe meest verrassende uitslag van vanmiddag kwam tot stand bij Ter Apel ’96 tegen Stadskanaal. De Ter Apelers beslisten de wedstrijd in de tweede helft en wonnen met 3-0. Door dit resultaat eindigen beide ploegen samen met ZBC op 27 punten en moeten zij in een drieluik uitmaken welke twee ploegen rechtstreeks degraderen en wie via de nacompetitie nog kans maakt op lijfsbehoud. In Musselkanaal liet de thuisclub de overwinning aan Twedo en zagen de toeschouwers maar liefst negen doelpunten.

Nieuw Buinen verloor in eigen huis van hekkensluiter Frisia, maar omdat ook GVAV Rapiditas vanmiddag verloor pakken de oranjehemden alsnog de vervangende derde periode.  In de tweede klasse heeft TEVV door een 4-2 overwinning op Muntendam lijfsbehoud veilig gesteld en moet Titan door een nederlaag tegen Peize in de herkansing. In 4D kwam Alteveer met de schrik vrij. De ploeg van René Nijgh speelde zelf gelijk tegen DSC ’65, maar blijft Eext op doelsaldo voor in de stand en is daardoor veilig.  Gasselternijveen zag in eigen huis het lager geklasseerde Zandpol maar liefst vijf keer scoren en verloor met 5-3.

In 5F won Sellingen voor de derde keer op rij en daarmee sluiten de geel-zwarten de competitie af op de achtste plaats. In Meeden kon SPW geen vuist maken tegen de kampioen: de knoalsters verloren met 6-1.

UPDATE:
Slechts wanneer v.v. Emmen haar inhaalwedstrijd tegen FC Wolvega (woensdag 14 mei) niet wint, plaatst Nieuw Buinen zich voor de nacompetitie…

Uitslagen zondag 11 mei:

1F Nieuw Buinen Frisia 2 3
2L Peize Titan 5 2
  TEVV Muntendam 4 2
3D Ter Apel ‘96 SC Stadskanaal 3 0
  Valthermond Sleen 3 2
  Musselkanaal Twedo 2 7
4D Gasselternijveen Zandpol 3 5
  DSC ‘65 Alteveer 3 3
5E Buinen V R IJ
  Buinerveen V R IJ
  EEC V R IJ
  Gieterveen V R IJ
  GKC V R IJ
  HOC V R IJ
5F DWZ Sellingen 0 2
  Westerwolde SC Scheemda G S T
  Meeden SPW 6 1
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zondag 7 april

Uitslagen van de vandaag gespeelde competitiewedstrijden.

Uitslagen zondag 14 februari

Uitslagen zondag 14 februari TEVV – Heerenveen 1-1 Titan – Annen Afg Valthermond – Actief ...