SC Stadskanaal ontslaat Richard Poortman

Poortman
Richard Poortman

SC Stadskanaal heeft na de 3-0 nederlaag tegen Ter Apel ’96 besloten trainer Richard Poortman op non-actief te zetten. Het restant van het seizoen zal Jordi Nijgh actief zijn als hoofdtrainer bij de Knoalsters. Nijgh zal in zijn missie om SC Stadskanaal voor degradatie te behoeden waarschijnlijk worden bijgestaan door Hiske de Vries. 

Door de nederlaag moet SC Stadskanaal in een reeks beslissingswedstrijden samen met Ter Apel en ZBC uitmaken wie zich plaatst voor de nacompetitie en wie volgend seizoen in de vierde klasse gaat spelen. De winnaar van de reeks speelt nacompetitie, de overige twee ploegen degraderen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Krakers voor derdeklassers en HOC bij hervatting

Na een periode van zaalvoetbal, trainen en oefenwedstrijden wordt dit weekend de competitie hervat. ...

SV Mussel op jacht naar plaats twee

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. SV Mussel mag aantreden tegen de nog ...

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de ...