SC Stadskanaal ontslaat Richard Poortman

Poortman
Richard Poortman

SC Stadskanaal heeft na de 3-0 nederlaag tegen Ter Apel ’96 besloten trainer Richard Poortman op non-actief te zetten. Het restant van het seizoen zal Jordi Nijgh actief zijn als hoofdtrainer bij de Knoalsters. Nijgh zal in zijn missie om SC Stadskanaal voor degradatie te behoeden waarschijnlijk worden bijgestaan door Hiske de Vries. 

Door de nederlaag moet SC Stadskanaal in een reeks beslissingswedstrijden samen met Ter Apel en ZBC uitmaken wie zich plaatst voor de nacompetitie en wie volgend seizoen in de vierde klasse gaat spelen. De winnaar van de reeks speelt nacompetitie, de overige twee ploegen degraderen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Concurrentie helpt Alteveer steviger in het zadel

Op zondag 27 september jl. werd de wedstrijd tussen SVZ en Bellingwolde vlak voor het ...

Voorbeschouwing 29 en 30 november

Op zaterdagmiddag staan de Boys uit Onstwedde en Beilen tegenover elkaar. De ploeg van ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.