VEV – Ter Apel ’96: 4-6
Ter Apel '96Opnieuw veel goals in een wedstrijd van de zaterdagafdeling van Ter Apel ’96!  Kevin Rijnsbergen was de grote man aan de kant van de roodhemden, want hij nam de halve productie voor zijn rekening. Door de overwinning eindigde Ter Apel op de zevende plaats in de vijfde klasse D. Het verschil in de laatste wedstrijd van het seizoen werd in de slotfase gemaakt door de fittere Ter Apelers: drie goals werden in de laatste tien minuten gemaakt.

SETA – Tiendeveen: 4-1
SETATegen negen Tiendeveners wist SETA de laatste wedstrijd van het seizoen met ruime cijfers te winnen. Uiteraard was het Ricardo van der Sluis die de Musselkanaalsters de weg wees: hij opende de score. Voor de thee verdubbelde Nieuwenweg de voorsprong, waarna de spanning door de bezoekers werd terug gebracht. Kort na de 3-1 van Gert-Jan Niemeijer kreeg Van Zwol (Tiendeveen) de rode kaart. Hiermee was het verzet van Tiendeveen gebroken. SETA sluit de competitie af op een negende plaats.

NWVV – VVAK: 1-5
NWVVVoor NWVV restte in de laatste speelronde de ondankbare rol van figurant in een kampioensfeestje.  In de thuiswedstrijd tegen VVAK kon NWVV toch langer meekomen dan de uitslag doet vermoeden. Na de rust scoorde Raymond Aardema de gelijkmaker, maar de Alteveerders/Kerkenvelders lieten zien waarom ze dit seizoen maar één keer verloren: in een periode van vijf minuten scoorde Alfred Lip twee goals, waar het benodigde gat geslagen was. NWVV, dat afscheid neemt van trainer Johan Piening, sloot deze jaargang af op een eervolle vierde plaats.

Bron: Dagblad van het Noorden