Nieuwe trainer voor Gasselternijveen

RD (2)
Roeland Deuring met penningmeester Corina Bokhorst…

Enkele weken nadat het vertrek van de huidige trainer Ludie Hulshof werd aangekondigd, heeft v.v. Gasselternijveen een opvolger aangesteld. In de persoon van Roeland Deuring heeft het bestuur van Gasselternijveen een geschikte kandidaat weten te selecteren. Deuring, in het verleden ook actief als speler van de roodhemden, was het afgelopen seizoen niet actief als trainer. In het verleden was Deuring actief als trainer van het Gasselter GKC. Met deze ploeg promoveerde hij in 2009 en 2010, waardoor men van de zesde klasse naar de vierde klasse opstoomde.

Voorzitter Piet Wolters is uiterst ingenomen met de benoeming van Deuring: “Roeland is een enthousiaste, gedreven trainer met een verleden als speler bij de club, die bij zijn eerdere klussen heeft aangetoond ook als trainer uit de voeten te kunnen. De eerste contacten met Roeland dateren van voor de degradatie van afgelopen zondag. Dat hij niet wegloopt voor de situatie waarin de club zich bevindt, is voor ons een teken dat we de juiste man binnenhalen! Roeland heeft al aangegeven waar mogelijk zijn netwerk in te schakelen om aan de toekomst van v.v. Gasselternijveen te bouwen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vacature: Pekelder Boys zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2023/2024

Pekelder Boys is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Breaking: Eext promoveert naar vierde klasse!

Eext promoveert en komt komend seizoen uit in de vierde klasse van het zondagvoetbal.