Uitslagen zondag 1 juni

nacompetitieTITAN – HELPMAN 0 – 5
De missie die handhaving heet, lijkt niet succesvol te worden afgerond door Titan. Mede door twee rode kaarten verloren de rood-witten met niet minder dan 0-5 van Helpman, dat daarmee de return van volgende week normaliter tot een formaliteit hebben gemaakt.

EENRUM – SWP 5 – 2
In de strijd om promotie trok SPW in en tegen Eenrum aan het kortste eind. De ploeg van Henry Meijerman verloor het beslissende duel met 5-2. Door deze uitslag komen de Knoalsters ook volgend seizoen uit in de vijfde klasse.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zondag 27 maart

Uitslagen van de zondag gespeelde competitiewedstrijden.

Uitslagen zaalvoetbal vrijdag 20 december

Uitslagen van de vrijdag gespeelde zaalvoetbalwedstrijden.