Uitslagen zondag 1 juni

nacompetitieTITAN – HELPMAN 0 – 5
De missie die handhaving heet, lijkt niet succesvol te worden afgerond door Titan. Mede door twee rode kaarten verloren de rood-witten met niet minder dan 0-5 van Helpman, dat daarmee de return van volgende week normaliter tot een formaliteit hebben gemaakt.

EENRUM – SWP 5 – 2
In de strijd om promotie trok SPW in en tegen Eenrum aan het kortste eind. De ploeg van Henry Meijerman verloor het beslissende duel met 5-2. Door deze uitslag komen de Knoalsters ook volgend seizoen uit in de vijfde klasse.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zaterdag 11 november

Hierbij de uitslagen van de wedstrijden die vandaag gespeeld werden door de clubs uit ...

Uitslag vrijdag 13 mei

Uitslag vrijdag 13 mei Buinerveen – Gieterveen 1-7