Degradatie lijkt onafwendbaar voor Titan

Titan verloor in eigen huis met ruime cijfers van Helpman
Titan verloor in eigen huis met ruime cijfers van Helpman

Na eerder Musselkanaal met moeite van zich afgeschud te hebben, moest Titan vandaag aantreden in de volgende nacompetitieronde tegen Helpman. Waar de mannen van Jan Vos vorig week ook al met 3-2 verloren in Musselkanaal, leden zij vandaag in eigen huis een ontluisterende 0-5 nederlaag en kunnen zij alvast aan het idee wennen dat men volgend jaar weer derde klasse speelt. Na een redelijk eerste helft uur bleek Helpman daarna een aantal maten te groot en mede door twee rode kaarten bij de thuisclub konden zij vrij simpel de score uitbouwen.

Zonder de geblesseerden Raymond Duitscher, Willem Prins en Marco Wolters begon Titan nog niet eens zo slecht aan het duel. Doelman Khaijouf van Helpman kreeg een afstandsschot van Robin Broekema en een te korte terugspeelbal te verwerken, maar in beide gevallen was hij baas over de situatie. Eén derde van de wedstrijd konden de rood-witten de blauw-witten uit Groningen nog bijbenen, maar na 35 minuten was het woord aan Helpman. Keanu Chun was degene die de score opende: 0-1. Vlak daarna kreeg Titan de volgende tegenslag te verwerken, nadat Harm Jan Moesker wegens natrappen met een rode kaart van veld werd gestuurd. Met deze man meer situatie kwam Helpman direct daarna op 0-2 via Danny Dijkstra en daarmee was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.

Na rust had Titan niets meer in te brengen tegen het veel sterkere Helpman en waren zij ook niet bij machte om de schade beperkt te houden. Zo werd het 0-3 door een rake kopbal van Tim van der Molen en wederom Chun was degene die de vierde Groninger treffer kon binnen schieten. De 0-5 kwam op naam van Tom ten Cate, die in de rebound de bal achter invaller doelman Ron Kuper kon schieten. De aanvoerder verving keeper Mark Braam, die ook de rode kaart voorgeschoteld kreeg na het neerhalen van de doorgebroken Chun.

Zo lijkt degradatie dus onafwendbaar voor de Nieuw-Weerdingers, na slechts één jaar in de tweede klasse te hebben gespeeld. Volgens trainer Vos is zijn selectie te smal om blessures en schorsingen op te vangen en dus komt men simpelweg ook kwaliteit tekort. Enig voordeel van deze stap terug is dat er volgend jaar weer een aantal derby’s volgen in de derde klasse.

Bron: www.tweenul.nl

                           Administratiekantoor HM

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde kansloos onderuit tegen strijdend MOVV

Westerwolde ging onderuit tegen MOVV en moet nog vrezen voor nacompetitievoetbal.

GKC schiet half dozijn vol tegen JVV

GKC won opnieuw met ruime cijfers en was duidelijk een maatje te groot voor ...

NWVV verliest degradatieduel

Het was een uitgelezen kans om een directe concurrent pijn te doen. Het plan ...