TransferTalk: mutaties in de Kanaalstreek

Transfer_TalkJaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal de komende periode zoveel mogelijk van deze mutaties proberen te vermelden. De nadruk ligt op proberen, want de ervaring leert ons twee dingen: er zijn heel veel spelers en trainers die van club wisselen (dus is het amper bij te houden) én over het algemeen wordt er meer gepraat over overschrijven dan dat er daadwerkelijk overgeschreven wordt… De redactie van FC Kanaalstreek heeft daarom hulp nodig, dus heeft u een tip? Mail de redactie of plaats een reactie bij onze artikelen…

Update 14/06: Veel SJS en TEVV shopt bij WKE…
Een nieuwe update, met tal van mooie transfers! Het is TEVV gelukt om de vele lege plekken in de selectie op te vullen door een aantal spelers van het tweede elftal van WKE naar Tweede Exloërmond te lokken. Nieuw Buinen haalde ook een speler: verdediger Tom Meijers komt over van Ter Apel ’96.

Klik hier voor het totaaloverzicht

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Twee scenario’s voor herstart competities amateurvoetbal blijven staan

Er blijven twee scenario's staan voor het hervatten van de competities in het amateurvoetbal.

TransferTalk: Alteveer, JVV en Westerwolde

Jaarlijks ondergaan de selecties van de clubs uit de Kanaalstreek de nodige mutaties. Spelers ...

Deadline Day

Amateurs hebben vandaag nog de mogelijkheid om hun overschrijvingen te regelen.