Updates uit Spanje: Camp Nou en vertrek

Vandaag komt er dan echt een einde aan ons verblijf in Spanje. Vandaag staat een excursie in Camp Nou te Barcelona op het programma. Om 8.00 uur zit iedereen aan het ontbijt. Vervolgens zijn we met z’n allen richting het station van Malgrat de Mar gelopen, alwaar we op de trein richting Barcelona zijn gestapt. Na een rit van een kleine 1,5 uur moesten we nog 25 minuutjes lopen richting het prachtige stadion.

Bij het stadion aangekomen kon eenieder zijn eigen gang gaan. Iedereen heeft het hele stadion van binnen en buiten bekeken. Iets wat duidelijk veel indruk op de groep heeft gemaakt. Aan het eind van de excursie zijn er uiteraard nog de nodige souvenirs gekocht in de immense Barcelona-shop. 

Na een vette hap zijn we vervolgens weer terug gewandeld naar het station om de trein terug richting Malgrat te pakken. Na het inladen van de bagage is het Jeugdteam rond 16.30 uur begonnen aan de reis richting Nederland. Als alles volgens plan verloopt, verwachten we morgen rond een 13.00 uur weer in Ter Apel te arriveren. 

Zo is er dus een einde gekomen aan een prachtige week. Hoewel het toernooi teleurstellend is verlopen hebben de jongens erg genoten. Velen spreken van een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten. Straks zullen we met z’n allen het WK volgen tijdens onze terugreis en dan hopen we dat we morgen weer veilig voet op Nederlandse bodem zetten.

René Nijgh

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Update uit Italië: ‘stroef’ vervolg

Na een klinkende overwinning gisteren tegen de Hongaren en een gezellige middag in het ...

Alteveer onderuit in stevig duel

Alteveer is er niet in geslaagd om subtopper Engelbert punten afhandig te maken. In ...