Uitslag WK-TOTO

wHet was een spannende strijd! Tot ver in de verlenging van de finale van het WK waren meerdere deelnemers aan de WK-TOTO van FC Kanaalstreek nog in de race om met de eeuwige roem én de eerste prijs aan de haal te gaan. In totaal konden de deelnemers 75 punten vergaren: de nummers 1 en 2 uit de stand haalden ieder 30 punten, dus makkelijk was deze toto in geen geval. Mede doordat er een aantal benaderingsvragen was opgesteld eindigden tal van deelnemers op een laag puntenaantal.

Wanneer we kijken naar de benaderingsvragen willen we twee eervolle vermeldingen geven: Marcel Hingstman schatte in dat Klaas Jan Huntelaar 53 minuten in actie zou komen. Het waren er uiteindelijk 52. Hingstman eindigde zodoende op niet meer dan vijf punten. Het aantal doelpunten werd door Johan Wijnholds op 175 gegokt: dit werden er 171, waardoor Wijnholds op 25 punten bleef staan. Hiermee eindigde hij dus kort achter Arjan Tuin en Harm-Jan Wilzing. Beide heren haalden 30 punten, maar Wilzing zette in op 141 doelpunten en Tuin op 212.

Winnaar van de FC Kanaalstreek WK-TOTO is: HARM-JAN WILZING!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan en Henri Goeree verlengen samenwerking

Titan en Henri Goeree gaan ook komend seizoen met elkaar door.

Pannenkoektoernooi ZVC ’14

Op zaterdag 30 mei wordt er op het sportpark Hoogte der Heide te Gasselte opnieuw het ...

De Treffer ’16 krijgt verbeterde accomodatie

De Treffer '16 krijgt na lang aandringen een verbeterde accommodatie.