Hollandse velden: v.v. Stedum

De redactie van FC Kanaalstreek stuitte vandaag in Stedum op een pracht van een tribune. Bespeler van het sportpark, zaterdag vierdeklasser v.v. Stedum, zou zomaar eens over één van de mooiste tribunes van de noordelijke amateurvelden kunnen beschikken. We willen jullie de tribune van v.v. Stedum niet onthouden en zullen jullie vanaf nu vaker trakteren op foto’s van prachtige sportparken in het amateurvoetbal…

  • Show Comments (1)

  • Edwin

    Nou de mooiste Tribune van het Noorden??? Kijk eens op Sportpark de Slenk, daar staat een mooie Tribune. Helemaal zelf gebouwd door vrijwilligers mooi in de verf met Reclame borden er op. Die van Stedum staat ook nog eens een eind van het veld, en het kan ook wel wat netter op de begane grond, en likje verf zou ook wat wonderen doen.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

B-categorie komt niet in actie

Vanwege de veldcondities zijn zaterdag 11 en zondag 12 februari in de districten Noord ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.

Pupillenvoetbal wordt aangepast

De KNVB gaat de opzet van het pupillenvoetbal drastisch veranderen. Met ingang van het ...