Hollandse velden: v.v. Stedum

De redactie van FC Kanaalstreek stuitte vandaag in Stedum op een pracht van een tribune. Bespeler van het sportpark, zaterdag vierdeklasser v.v. Stedum, zou zomaar eens over één van de mooiste tribunes van de noordelijke amateurvelden kunnen beschikken. We willen jullie de tribune van v.v. Stedum niet onthouden en zullen jullie vanaf nu vaker trakteren op foto’s van prachtige sportparken in het amateurvoetbal…

  • Show Comments (1)

  • Edwin

    Nou de mooiste Tribune van het Noorden??? Kijk eens op Sportpark de Slenk, daar staat een mooie Tribune. Helemaal zelf gebouwd door vrijwilligers mooi in de verf met Reclame borden er op. Die van Stedum staat ook nog eens een eind van het veld, en het kan ook wel wat netter op de begane grond, en likje verf zou ook wat wonderen doen.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Loek Swarts: oude liefde roest niet

Westerwolde heeft in de persoon van Loek Swarts een trainer voor het nieuwe seizoen ...

Nieuwe uitdaging voor Edwin Drenth

Edwin Drenth hangt zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De 37-jarige speler van Valthermond zal ...

Freddie Pranger Memorial niet meer weg te denken

De Freddie Pranger Memorial is inmiddels uitgegroeid tot een toernooi met internationale allure.