Hollandse velden: v.v. Stedum

De redactie van FC Kanaalstreek stuitte vandaag in Stedum op een pracht van een tribune. Bespeler van het sportpark, zaterdag vierdeklasser v.v. Stedum, zou zomaar eens over één van de mooiste tribunes van de noordelijke amateurvelden kunnen beschikken. We willen jullie de tribune van v.v. Stedum niet onthouden en zullen jullie vanaf nu vaker trakteren op foto’s van prachtige sportparken in het amateurvoetbal…

  • Show Comments (1)

  • Edwin

    Nou de mooiste Tribune van het Noorden??? Kijk eens op Sportpark de Slenk, daar staat een mooie Tribune. Helemaal zelf gebouwd door vrijwilligers mooi in de verf met Reclame borden er op. Die van Stedum staat ook nog eens een eind van het veld, en het kan ook wel wat netter op de begane grond, en likje verf zou ook wat wonderen doen.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar na speelronde 17

De tussenstand na speelronde 17 van de FC Kanaalstreek Subleague Coach van het Jaar.

Inbraakgolf in voetbalkantines in de Kanaalstreek

De clubs uit de Kanaalstreek zijn deze week geteisterd door een ware inbraakgolf.

BREAKING NEWS: EINDE SEIZOEN AMATEURVOETBAL DREIGT!!

Het amateurvoetbalseizoen lijkt ten einde na nieuwe maatregelen van het kabinet.