De warming up: TEVV en Ter Apel winnen

Na de eerste trainingen zijn nu ook de eerste oefenwedstrijden tijdens de voorbereiding afgewerkt. Onder de noemer “De warming up” houden we onze bezoekers op de hoogte van de gespeelde oefenwedstrijden van de Kanaalstreek-clubs.

TEVV speelde tegen Weerdinge al weer haar tweede wedstrijd. Na het gelijkspel tegen v.v. Emmen moesten de geel-zwarten er aan geloven: door doelpunten van Sander Marissen, Oguzhan Altun en een Weerdinge-speler werd in de tweede helft het verschil gemaakt. Hoewel de selectie van trainer Kamphuis nog niet compleet is, werpt de geleverde trainingsarbeid dus zijn vruchten af. In de aanloop naar de competitiestart zal nog een trainingsstage in Duitsland worden afgewerkt door de Mondkers, die maar wat graag goed voor de dag willen komen in de tweede klasse L.

Onstwedder Boys ging op trainingskamp in Dalerveen...
Onstwedder Boys ging op trainingskamp in Dalerveen…

Nieuwbakken derdeklasser Onstwedder Boys startte het seizoen voortvarend. Als afsluiting van het trainingskamp in Dalerveen werd de plaatselijke trots, DSC ’65, met 1-3 versalgen. Gerben Meems scoorde twee keer, voordat Germen Veldhuis de eindstand op het bord zette. Andere meevallers in de wedstrijd waren de minuten die Gerwin de Wijk en Harm Jan Wilzig maakten in het oranje-shirt: zij keren terug van langdurige blessures.

Wiebe Super en Marko Mihalji waren de mannen die voor NWVV scoorden in de oefenpartij tegen Damacota. GKC bleek niet opgewassen tegen vierdeklasser Ter Apel ’96, dat met Joey Huizingh en Garik Ghazarjan uitblinkers in de ploeg had. Beide spelers
scoorden drie goals in de ongelijke strijd die in 8-0 eindigde.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond wint eenvoudig van Erica

Valthermond won eenvoudig op bezoek bij rode lantaarndrager Erica.

Onstwedder Boys bindt ook Harkstede aan de zegekar

Onstwedder Boys blijft goede resultaten boeken in de voorbereiding, nu werd Harkstede met 0-5 ...

Ongeslagen SPW veroordeeld tot nacompetitie

SPW heeft een uitstekend seizoen afgesloten met een overwinning op Wedde. De Knoalsters behielden ...