Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Mibu Wijnen en Middeljans Sport & Reclame onlangs twee nieuwe adverteerders heeft vast kunnen leggen! Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

Middeljans_FCKanaalstreek_300px              Banner_Mibuwijnen_300px     

Ook interesse in het plaatsen van een banner van uw bedrijf op www.fckanaalstreek.nl? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com… Wij plaatsen uw bedrijfslogo al vanaf € 50,- een seizoen lang bij alle artikelen van uw favoriete Kanaalstreek-club!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek FIFA Competitie Speelronde 7

Overzicht van de wedstrijden die gespeeld worden in ronde 7 van de FC Kanaalstreek ...

TransferTalk: versterking voor Nieuw Buinen

Nadat Nieuw Buinen in de afgelopen weken een aantal keer geconfronteerd werd met het ...