Stimuleringsprijs vrijwilligers Nieveen

Wethouder Dijkstra reikt een cheque uit aan secretaris Otto Torenbosch en voorzitter Piet Wolters...
Wethouder Dijkstra reikt een cheque uit aan Gasselternijveen-secretaris Otto Torenbosch en voorzitter Piet Wolters…

Bij de uitreiking van de Stimuleringsprijzen Vrijwilligers Aa en Hunze sleepte de onderhoudsploeg van v.v. Gasselternijveen een fraaie derde plaats in de wacht. Het oordeel van de jury over de inzet van deze groep vrijwilligers luidde als volgt: “Twee keer per week karweitjes opknappen bij het sportpark Gasselternijveen is een voorbeeld van leden actief en blijvend betrokken houden bij hun voetbalvereniging. Dit komt ten goede aan de voetballers die daardoor een fraai sportcomplex hebben.”

De onderhoudsploeg van v.v. Gasselternijveen komt al verschillende jaren elke maandag en vrijdagmorgen naar het sportpark om alle mogelijke karweitjes op te knappen, zoals lijnen trekken, singels snoeien, velden besproeien, staantribune betegelen, nieuw dak (helpen) aanleggen enzovoort. De onderhoudsploeg bestaat uit een zevental (oudere) leden van de v.v. Gasselternijveen. Mede door hun inzet is sportpark De Hunze één van de fraaiste sportcomplexen (geworden) van de gemeente Aa en Hunze. Voor de uitstraling van de voetbalclub is hun werk heel belangrijk. De voetbalclub ontvangt dikwijls complimenten voor het verzorgde sportpark.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Voorbeschouwing 1 en 2 november

De wedstrijd tussen TEVV en Germanicus, waarover Ronny Zwikker al sprak in zijn interview ...

Otto Halmingh zegt TEVV af

Het zijn roerige tijden voor TEVV. Het vlaggenschip van de eersteklasser strijdt momenteel tegen ...

Column Jan Dirk van der Zee: Hoe nu verder?

De column van Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal over hoe het nu ...