FC Kanaalstreek gaat de zaal in!

zvv-madjoe-groningenMorgenavond is het zover: het negende team van de Groninger zaalvoetbalvereniging Madjoe treedt tegen Exstudiantes 6 aan voor haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Het team bestaat onder meer uit een zestal oud-spelers van v.v. Gasselternijveen en zal een poging doen om het kampioenschap van de vierde klasse 21 in de wacht te slepen. Aan de tenues zal het niet liggen, want zowel op de borst als op de rug is er ruimte vrijgemaakt voor FC Kanaalstreek!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Treffer ’16 legt oud-profvoetballers vast

Op zaterdag 15 september is sportpark 'De Treffer' in Tweede Exloërmond dé plek voor ...

Sponsornieuws: Het Voshuys

Het Voshuys heeft zich verbonden als sponsor aan FC Kanaalstreek. Een prachtige groepsaccomodatie gelegen ...