Remise voor Westerwolde

WesterwoldeOpnieuw stond er voor Westerwolde een streekderby op het programma, maar deze keer geen Kanaalstreek-derby. Waar vorige week na een enerverende wedstrijd de volle buit werd gepakt tegen Sellingen, bleken Westerwolde en Wedde ook aan elkaar gewaagd. Lang leken de mannen van Jan de Roo opnieuw als winnaar van het veld te stappen, maar in de slotfase maakte Wedde gelijk: 2-2.

In de eerste helft was de bezoekende ploeg de sterkere van de twee, wat ook in de score werd uitgedrukt. Maar Westerwolde knokte zich terug, waardoor de teams met een gelijke stand de kleedkamer opzochten. Bartel Geleijnse maakte gebruik van de hectiek in de defensie van Wedde en kon scoren. In het tweede bedrijf kantelde de wedstrijd en was Westerwolde de bovenliggende partij. Toch kwam Wedde in de tweede helft enkele keren gevaarlijk door, en leek een gelijkspel in de maak.

Dat gelijke spel kwam er ook, maar wel maakten beide ploegen in de laatste tien minuten ieder nog een goal: Rik te Velde rondde een fraaie solo af, voordat Wedde de ploegen dus opnieuw in evenwicht bracht. Westerwolde staat na de remise op de zevende plaats, maar kan volgende week goede zaken doen, wanneer het in Finsterwolde op bezoek gaat bij mede-koploper BNC

Opstelling Westerwolde: 
Henk Hebers; Harmen Huls, Erik Bunt, Kars Waalkens, Reinder Huls; Arjen Heidekamp, Rik te Velde, Bartel Geleijnse; Roy de Jongh (’80 Elroy v/d West), Ferdy Kuiper en Martin Smit.

Bron: v.v. Westerwolde

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger verslaat directe concurrent

Borger heeft goede zaken gedaan door in eigen huis met 3-0 te winnen van ...

Borger hervat competitie met zege op Wildervank

SV Borger is de herstart van de competitie uitstekend begonnen. De ploeg van trainer ...

TEVV en FVC komen niet tot scoren

TEVV en het Leeuwarder FVC hielden elk een puntje over hun onderlinge duel. De ...