We hebben een winnaar!

PanenkaDe redactie van FC Kanaalstreek schreef onlangs (in samenwerking met Panenka Magazine) een WIN-actie uit. Na het bestuderen van de ingezonden foto’s hebben we een terechte winnaar kunnen benoemen! Sinds kort wordt in Gieten op zaterdagochtend getraind door een groep ‘welpen’. Deze vijf-jarige voetballers in de dop zetten onder leiding van twee enthousiaste vaders/trainers hun eerste stappen binnen de beruchte witte lijnen. Eén van deze trainers, Richard Hilbolling, stuurde ons onderstaande foto toe. Het is geen foto van de welpen maar wat ons betreft wel een mooi beeld onder de noemer “zaterdag is de mooiste dag van de week”, zoals Acda en De Munnik ooit zongen… Richard krijgt zo snel mogelijk een exemplaar van Panenka Magazine toegezonden. Ook zal zijn foto binnenkort te zien zijn op www.facebook.com/PanenkaNL.

De winnende inzending: “Jeugdvoetbal in Gieten is… is zó Panenka!”

v.v. Gieten

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen stelt oud-doelman Hindrik Snijders aan als nieuwe hoofdtrainer

Nieuw Buinen heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2022-2023, oud-doelman Hindrik Snijders ...

Pinksterjeugdtoernooi Nieuw Buinen ter ziele

Op haar website maakt v.v. Nieuw Buinen bekend dat het Pinksterjeugdtoernooi van 2016 de ...

TEVV krijgt toestemming van KNVB

TEVV lijkt vanaf volgend seizoen terug te keren op de velden.