scoreZoals in de voorbeschouwing al werd genoemd, werd de derby tussen Titan en Valthermond een doelpuntrijke wedstrijd. Valthermond won deze met 3-4, met weer twee treffers van goaltjesdief van Edwin Drenth. Hierdoor zijn beide ploegen in punten gelijk gekomen en doen zij volop mee om de koppositie. In dezelfde competitie leed Musselkanaal een gevoelige 4-1 nederlaag op bezoek bij koploper DVC ’59.

Twee klassen hoger heeft Nieuw Buinen de smaak goed te pakken. Op bezoek bij Steenwijk wonnen de Buunders met 1-5, mede door twee doelpunten van de broers Koen en Thijs Hateboer. Ook TEVV blijft maar winnen. Door de 4-1 zege tegen Hoogezand staan de Mondkers nog steeds fier bovenaan. In 4D wonnen alle Kanaalstreek clubs, waarvan de grootste overwinning op naam kwam van Stadskanaal. Mede door twee doelpunten van Jeffrey Bakker werd Gieten met 5-1 verslagen.

Dan spektakel in 5F, waar Gasselternijveen een 0-3 achterstand nog recht wist te trekken tot 3-3. Gerry van der Aa was verantwoordelijk voor twee doelpunten, maar dezelfde speler moest ook twee keer geel en dus rood incasseren. De derby tussen Buinen en Buinerveen werd een prooi voor laatstgenoemde. Mark Middeljans was de matchwinner en daarmee blijft Buinen stijf onderaan staan met nul punten…

Overzicht uitslagen zondag 12 oktober:

Steenwijk Nieuw Buinen 1-5
TEVV Hoogezand 4-1
Titan Valthermond 3-4
DVC ‘59 Musselkanaal 4-1
Alteveer DSC ‘65 3-1
Ter Apel ’96 SVBC 2-1
SC Stadskanaal Gieten 5-1
Gieterveen Oldambster Boys 4-1
Veelerveen SPW 0-7
Bareveld Sellingen 3-2
Westerwolde Sp. Roswinkel 5-0
Gasselternijveen DOS ‘63 3-3
Buinen Buinerveen 0-1
HOC IJhorst 2-1
Zandpol EEC 2-2
EHS ‘85 GKC 3-3

Bron: VoetbalNoord

Administratiekantoor HM

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zondag 8 mei

Uitslagen van de zondag gespeelde competitiewedstrijden.

Programma zondagvoetbal 7 april

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag 7 april op het programma staan.