scoreTEVV is er vanmiddag niet in geslaagd de eerste periode binnen te slepen. Thuis tegen Germanicus bleven de Mondkers steken op 0-0, hetgeen niet voldoende was. Door dit gelijkspel gaat de eerste periode naar de Coevordenaren en staat TEVV na een mooie reeks met lege handen. Een klasse hoger verloor Nieuw Buinen met 4-2 op bezoek bij Dieze West in Zwolle, waardoor de ploeg van Eric Lippold voorlopig een pas op de plaats moet maken.

In 3D wonnen alle drie de Kanaalstreek ploegen hun duel, waardoor het trio knap meedoet in de top vijf. Vooral Musselkanaal deed het goed door met 3-1 van concurrent Zuidwolde te winnen, mede door twee doelpunten van jongeling Kevin Oosting. Stadskanaal zette vanmiddag een monsterscore neer tegen nummer laatst DSC ’65. Op sportpark Pagedal werd het maar liefst 8-0, met vijf (!) doelpunten van Tristan Rotman, die daarmee met stip stijgt in het klassement “Kanon van de Kanaalstreek”. Ook de andere Kanaalstreek clubs Alteveer en Ter Apel wonnen hun wedstrijd. Respectievelijk Pekelder Boys en Witteveense Boys ’87 moesten eraan geloven.

Ook in de vijfde klasse werd een monsterscore neergezet. Gieterveen deed er nog een schepje bovenop, door met 10-0 te winnen van DWZ. Ook hier vijf doelpunten van dezelfde voet, namelijk die van Niek Drent.  In 5F werd de volgende acht- klapper genoteerd. HOC was hiervoor verantwoordelijk en Buinerveen werd het slachtoffer. De derby tussen EEC en GKC werd een prooi voor de club uit Ees: 3-1. Nog eervolle vermelding voor Buinen: zij pakten vandaag het eerste puntje van het seizoen!

Uitslagen zondag 2 november

Dieze West Nieuw Buinen 4-2
TEVV Germanicus 0-0
Musselkanaal Zuidwolde 3-1
Titan Sweel 5-3
Raptim Valthermond 1-2
Ter Apel ‘96 Witteveense Boys ‘87 4-3
Stadskanaal DSC ‘65 8-0
Alteveer Pekelder Boys 2-1
THOS SPW 2-5
Gieterveen DWZ 10-0
Wedde Sellingen 0-5
Westerwolde PJC 3-1
EEC GKC 3-1
HOC Buinerveen 8-0
Gasselternijveen Pesse 0-2
Buinen DOS ‘63 0-0

Bron: VoetbalNoord

Administratiekantoor HM

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Uitslagen zondag 28 augustus

Uitslagen zondag 28 augustus (bekervoetbal) Alteveer – Wildervank 1-8 Buinen – HOC 1-13 Gasselternijveen – ...