ZVC ’14 A1 heeft inloopshirts

De A-junioren van ZVC ’14, het samenwerkingsverband van v.v. Gasselternijveen, v.v. Gieterveen en v.v. GKC, heeft onlangs, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Veendam 1894 A1, hun nieuwe inloopshirts in gebruik genomen. Opvallend: de spelers organiseerden zelf de aanschaf, die met medewerking van schoonheidssalon “De Roos” tot stand is gekomen. 

Er werd al een tijdje op de trainingsavonden gespeculeerd over inloopshirts voor de warming-up. Een aantal jongens binnen de spelersgroep voelde zich geroepen om stappen te ondernemen. Na een aantal weken allerlei opties te hebben bekeken en sponsoren benaderd te hebben was het dan eindelijk rond. In schoonheidssalon ‘De Roos’ wist men uiteindelijk een shirtsponsor te vinden. Voor de wedstrijd tegen Veendam 1894 werd de eerste warming-up in de oogstrelende inloopshirts afgewerkt. Voor een sportief succes zorgden de shirts niet: de wedstrijd ging met 4-1 verloren.

ZVC ’14 A1 in hun nieuwe inloopshirts…

Ook een nieuwsbericht op FC Kanaalstreek? Mail dan naar fckanaalstreek@gmail.com

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Amateurtoto gaat in het nieuwe seizoen verder

De FC Kanaalstreek Amateurtoto zal verder gaan in het nieuwe seizoen.

In Memoriam: (ome) Jan Vellinger

Jan Vellinger, lid van verdienste van SETA, is onlangs overleden. De oer-SETA-man werd 77 ...

Voorbeschouwing 12 & 13 april

Na een aantal midweekse wedstrijden wordt er komend weekend weer een volledig programma afgewerkt ...