Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Café De Twee (Stadskanaal) onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Martin en Johnny Haandrikman waren onlangs gastheer van de eerste voetbalquiz van FC Kanaalstreek, en hebben nu dus ook hun naam aan de website verbonden. Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

banner_cafede2

Interesse?
Wilt u adverteren op WWW.FCKANAALSTREEK.NL en daarmee maandelijks door ruim 19.000 unieke bezoekers worden opgemerkt? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

KNVB lanceert vernieuwde website

De KNVB heeft compleet vernieuwde versies van de Voetbal.nl app en website gelanceerd. Voetbal.nl ...

SV Borger ‘overwintert’ opnieuw in Albufeira

Borger gaat ook deze winterstop weer op trainingskamp richting Albufeira.