De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Café De Twee (Stadskanaal) onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Martin en Johnny Haandrikman waren onlangs gastheer van de eerste voetbalquiz van FC Kanaalstreek, en hebben nu dus ook hun naam aan de website verbonden. Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders. 

banner_cafede2

Interesse?
Wilt u adverteren op WWW.FCKANAALSTREEK.NL en daarmee maandelijks door ruim 19.000 unieke bezoekers worden opgemerkt? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Stadskanaal versterkt zich met speler aartsrivaal

SC Stadskanaal is nog volop in de race voor promotie naar de tweede klasse. ...

Valthermond en Hartman verlengen

Valthermond en trainer Bart Hartman zetten hun samenwerking na de zomerstop door. Hartman werd ...

Regio Cup-indeling JO19-1 Groep 1-17

Overzicht van de poule-indeling van de JO19-1 Groep 1-17.