Najaarsreeks Boy Nijgh Voetbalschool succesvol afgerond

boy-nijgh-voetbalschoolDe Boy Nijgh Voetbalschool, die in samenwerking met SC Stadskanaal is opgezet, blijft een enorm succes. De najaarsreeks van 10 trainingen werd nog beter bezocht dan de voorgaande edities. Op vrijdagavond verzorgden Rik Meinds (speler eerste selectie SC Stadskanaal en trainer van D1 en Procamp Voetbalvakanties) en Glenn Bijl (speler Beloftenteam FC Groningen) de trainingen voor E-pupillen t/m C-junioren. De trainingen voor F-pupillen werden afgewerkt op zondagochtend. 

Gemiddeld verschenen er dertig pupillen op de door Jordi Nijgh, Albert Steenhuis, Ron Lohuis, Joost Buiter, Kaj Niemeijer en Jan Schrik verzorgde trainingen. Naast de reguliere voetbalschool konden deze reeks ook de F- en E-keepers aan hun ontwikkeling werken op de zondagochtend. Keepertrainer Stoffer Bakker had hiervan de organisatie in handen en werd bijgestaan door Yorin Hoezen en Rick Arends. 

Zowel op vrijdagavond als zondagochtend staan de trainingen vooral in het teken van techniek, coördinatie, 1 tegen 1 situaties en kleine partijspelen. De voetbalschool is gratis voor leden van SC Stadskanaal, maar werd ook bezocht door kinderen van vier jaar (lidmaatschap KNVB niet mogelijk) en pupillen die nog druk bezig waren met het behalen van een zwemdiploma.

Op 20 maart gaat de voorjaarsreeks van 10 trainingen weer van start. Daarnaast organiseert de Boy Nijgh Voetbalschool een techniekkampioenschap (woensdag 25 februari), een voetbalvaardighedencircuit (woensdag 6 mei) en een keepersdag (vrijdag 8 mei). Deze activiteiten zijn ook toegankelijk voor jeugdspelers van ander verenigingen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vanaf 11 april geen uitstel meer mogelijk vanwege corona

De KNVB heeft besloten dat wedstrijden niet meer vanwege corona mogen worden afgelast.

Stand FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 20

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Eredivisietoto na speelronde 20.

TransferTalk: het overzicht

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...