Voorbeschouwing 22 en 23 november

matchdayNa een, voor de meeste clubs, vrij weekend staan er morgen en zondag weer 24 wedstrijden geprogrammeerd. SJS en Onstwedder Boys krijgen het op zaterdag behoorlijk voor de kiezen. De knoalsters (plaats 9) gaan op bezoek bij nummer vier SVN ’69 uit Nijeveen, terwijl de Onstwedders (plaats 10) op bezoek gaan in Zuidwolde bij nummer twee ZZVV. In 4D zal Borger voor eerherstel gaan tegen VVAK, na de 4-1 nederlaag van twee week geleden tegen Willemsoord. SETA heeft in 5F op papier de meest moeilijke opgave: nummer drie Tiendeveen komt op bezoek in het Ceresdorp

Op zondag staan er twee toppers op het programma. Nieuw Buinen, nummer 3 in 1F, gaat op bezoek bij nummer twee Hoogeveen. Zij treffen daar een aantal oude bekenden, waaronder Daniël Manning en Rik de Lange. Beide ploegen zullen vol voor de winst gaan, zodat lijstaanvoerder Dieze West niet uit het zicht wordt verloren. Wellicht kan een andere Drentse club, Erica SC, een steentje bijdragen door de Zwollenaren punten af te snoepen. In 3D een onvervalste derby, namelijk die tussen Musselkanaal en Valthermond. Hierbij gaat het niet alleen om prestige, maar ook om de punten. Musselkanaal moet winnen om mee te blijven doen in de top vijf en Valthermond zal de koppositie vast willen houden. Valthermond speler en oud- Musselkanaalster Theo Gennissen zette de boel al op scherp, met enkele pittige uitspraken in zijn interview. Of hij daarmee Wilbert Arends en zijn mannen geprikkeld heeft, zullen we zondag zien.

In 5F heeft Buinen uit haar laatste twee wedstrijden maar liefst vier punten gepakt. Dit is toch wel verrassend te noemen, want de geel- zwarten stonden na zeven speelrondes nog op nul. Komende zondag komt koploper Pesse langs op sportpark De Woerd en lijkt de kans op het vergroten van het puntentotaal niet al te groot.

Programma zaterdag 22 november

SJS SVN ‘69
ZZVV Onstwedder Boys
Borger VVAK
Mussel Sleen
SETA Tiendeveen
NWVV VEV
Twedo Ter Apel ‘96

Programma zondag 23 november

Hoogeveen Nieuw Buinen
TEVV Ruinerwold
Musselkanaal Valthermond
Zwartemeerse Boys Titan
Ter Apel ‘96 Weerdinge
KSC Alteveer
SC Stadskanaal Valther Boys
Gieterveen Veelerveen
Sellingen Oldambster Boys
SC Roswinkel SPW
Westerwolde Drieborg
EEC Balkbrug
Buinen Pesse
IJhorst Buinerveen
HOC HHCombi
GKC VIOS O
EHS ‘85 Gasselternijveen

Bron: VoetbalNoord.nl

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC en Emiel Jansen verlengen samenwerking

Toen het bestuur van GKC op 13 december 2015 besloot Emiel Jansen aan te ...

Onno en Margriet Kukler van Kids United krijgen ereprijs op Freddie Pranger Memorial

De Freddie Pranger Memorial was wederom een groot succes en de beste ooit volgens ...

SV Mussel op jacht naar plaats twee

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover. SV Mussel mag aantreden tegen de nog ...