Broez’n en quiz’n bie Nieveen

GNVVrijdag 21 november stond de tweede samenwerking tussen FC Kanaalstreek en Henk de Haan op het programma. Het podium was de kantine van v.v. Gasselternijveen. Deze club organiseert jaarlijks een feestelijke avond voor haar vrijwilligers. In het verleden werden sprekers als Ron Jans, Foppe de Haan en Hans Nijland vastgelegd, maar deze keer verzorgde Henk de Haan een optreden. En zoals hij zelf aangaf: “Dat is net eem aans!” 

De Haan mocht op een mooie belangstelling rekenen, want circa vijftig mensen wisten de weg naar sportpark “De Hunze” te vinden. Na een intro op de bugel trok de aimabele oud-prof van FC Groningen en BV Veendam weer enkele artikelen uit zijn koffer, om hier vervolgens smakelijke anekdotes bij te vertellen. Het aandeel van FC Kanaalstreek in de avond was de voetbalquiz die georganiseerd werd. Een vlot af te ronden quiz bestaande uit twee categorieën van ieder tien vragen: v.v. Gasselternijveen en Movember.

qIn de maand november laten vele mannen hun snor staan om op die manier geld in te zamelen voor de strijd tegen prostaatkanker. Dit gaat onder de naam Movember. De quizvragen bevatten foto’s van snordragende voetballers uit heden en verleden. Winnaars van de quiz waren René Heuten en Rien Meertens, die beiden zeventien van de twintig punten behaalden. Al met al een voor alle partijen geslaagde avond!

Interesse in een voetbalquiz op maat? Neem geheel vrijblijvend contact op met FC Kanaalstreek via fckanaalstreek@gmail.com…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Overzicht plaatsing clubs voor K.O. ronde KNVB-Beker

Overzicht van de clubs die zich hebben geplaatst voor de volgende ronde van de ...

Buinerveen stelt nieuwe hoofdtrainer aan

Buinerveen heeft Denny Feiken aangesteld als nieuwe hoofdtrainer.

TransferTalk: opnieuw TEVV-er die vertrekt

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...