Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van online sportwinkel Sportbeer.nl onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Om de samenwerking ook voor de bezoekers van FC Kanaalstreek interessant te maken heeft Sportbeer.nl een mooie aanbieding samengesteld: ideaal voor trainingen en wedstrijden in de wintermaanden! Klik tot en met 31 maart 2015 op de banner op de website om met korting thermokleding van Craft te kopen!

banner_sportbeerInteresse?
Wilt u adverteren op WWW.FCKANAALSTREEK.NL en daarmee maandelijks door meer dan 20.000 unieke bezoekers worden opgemerkt? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Emmen zet zich in voor Freddie Pranger Memorial

FC Emmen zal 1 september prominent aanwezig zijn tijdens het Freddie Pranger Memorial toernooi. ...

TransferTalk: nieuwe spelers voor SJS

Nadat Roy Breedveld onlangs aangaf terug te keren bij SJS na een verblijf bij ...

Vacature: assistent-trainer TEVV

Kersverse eersteklasser TEVV zoekt voor het seizoen 2015-2016 een assistent-trainer, ter aanvulling van de ...