Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van online sportwinkel Sportbeer.nl onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Om de samenwerking ook voor de bezoekers van FC Kanaalstreek interessant te maken heeft Sportbeer.nl een mooie aanbieding samengesteld: ideaal voor trainingen en wedstrijden in de wintermaanden! Klik tot en met 31 maart 2015 op de banner op de website om met korting thermokleding van Craft te kopen!

banner_sportbeerInteresse?
Wilt u adverteren op WWW.FCKANAALSTREEK.NL en daarmee maandelijks door meer dan 20.000 unieke bezoekers worden opgemerkt? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal heeft een nieuwe trainer

Albert Kamps is de nieuwe trainer van Musselkanaal. Kamps, momenteel trainer van vijfdeklasser Valther Boys, ...

v.v. Gasselternijveen mengt zich in strijd Genee versus Derksen

“Wilfred denkt voetbalkantines te kunnen bewegen af te stappen van bitterballen en frikadellen en ...

Wilbert Arends blijft in Musselkanaal

Hoe verder de maand januari vordert, hoe verder de clubs in de Kanaalstreek zijn ...