Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is zeer verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van online sportwinkel Sportbeer.nl onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Om de samenwerking ook voor de bezoekers van FC Kanaalstreek interessant te maken heeft Sportbeer.nl een mooie aanbieding samengesteld: ideaal voor trainingen en wedstrijden in de wintermaanden! Klik tot en met 31 maart 2015 op de banner op de website om met korting thermokleding van Craft te kopen!

banner_sportbeerInteresse?
Wilt u adverteren op WWW.FCKANAALSTREEK.NL en daarmee maandelijks door meer dan 20.000 unieke bezoekers worden opgemerkt? Neem vrijblijvend contact op via fckanaalstreek@gmail.com. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Eredivisietoto Speelronde 5 & 6

Voor de volgende achttien wedstrijden dient een voorspelling gedaan te worden door de deelnemers.

Nieuw-Buinen – SC Erica op zaterdagavond

Het competitieduel tussen Nieuw-Buinen en SC Erica is verplaatst naar zaterdag 17 september. De ...

Loewi Piebes nieuwe hoofdtrainer Nieuw Buinen

Nieuw Buinen heeft Loewi Piebes als nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2020-2021.