René Nijgh blijft Alteveer trouw

AlteveerRené Nijgh blijft in dienst bij zijn club Alteveer. De oud-prof van Emmen en Veendam zal hierdoor na de zomerstop aan zijn derde seizoen bij de geelhemden beginnen. Naar eigen zeggen was de beslissing geen gemakkelijke: “Er was serieuze belangstelling van een andere club, waardoor ik meer dan ooit heb getwijfeld over aanblijven bij Alteveer. Maar uiteindelijk zie ik voldoende redenen om er een derde jaar aan vast te knopen!” Alteveer is voor Nijgh de eerste club waar hij als hoofdtrainer actief is. Vorig seizoen behaalde de oefenmeester een tiende plaats met de vierdeklasser.

René Nijgh...
René Nijgh…

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Vacature: SPW zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2023/2024

SPW is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2023/2024.

Column Jan Dirk van der Zee: Bubbel beperkt ons blikveld

Directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee ziet nog perspectief om het voetbalseizoen te ...