Moeizame driepunter voor TEVV

logo_tevvTEVV ligt nog steeds op koers om winterkampioen te worden in 2L. Op eigen veld hadden de Mondkers het lastig tegen HODO, maar door een doelpunt van Nick Berends bleven de punten op sportpark de Treffer. Na de winter lijkt het een tweestrijd te gaan worden met Germanicus, aangezien de achterstand van de achtervolgers al behoorlijk te noemen is.

Moeite
Naast het gure weer was ook het speelveld niet om over naar huis te schrijven. Beide ploegen hadden hier zichtbaar moeite mee, maar probeerden er het beste van te maken. Al vroeg kwam de thuisploeg op voorsprong. In de zevende minuut was het Sander Marissen die een vrije bal in de doelmond bracht, welke werd met het hoofd geschampt werd door Nick Berends. Hij kreeg dan ook het doelpunt op zijn naam. TEVV had de tegenstander in haar greep en kreeg via Eddie Schoenmaker, Oguzhan Altun en Jan Jaap Wever kansen om de score op te voeren, echter wisten zij niet te scoren. Wever had vlak voor het rustsignaal dé mogelijkheid om de marge de vergroten, maar vrij gezet door Ayhan Bas kreeg hij de bal niet langs HODO- doelman Vos.

Lat
Met de wind mee kwam HODO er na rust wat beter uit, maar echt gevaarlijk werden zij niet. Ongeveer 25 minuten in de tweede helft ging de wedstrijd gelijk op, waarna vervolgens enkele kansen ontstonden. Eerst was het Ferdy Tolman namens de gasten die van dichtbij naast schoot, waarna Michel van Brink en Eddie Schoenmaker gevaarlijk opdoken voor het vijandelijke doel. Schoenmaker raakte zelfs de bovenkant van de lat. Bijna nog wist HODO de stand gelijk te trekken, maar het was de immer betrouwbare sluitpost Wim Kok die zijn ploeg behoedde voor puntverlies.

Bron: v.v. TEVV