Voorbeschouwing 13 en 14 december

matchday2Gezien de vele regenval van de afgelopen dagen zullen er ongetwijfeld een aantal wedstrijden geen doorgang kunnen vinden het komende weekend, maar voorlopig staan er voor de laatste competitieronde voor de winterstop nog twintig wedstrijden op het programma.

Naast de derby op zaterdag tussen Onstwedder Boys en SJS, valt SETA – NWVV natuurlijk ook in deze categorie. Zij treffen elkaar in Musselkanaal en NWVV zal er veel aan gelegen zijn om deze wedstrijd te winnen, om na de winterstop nog zicht te houden op de top van het klassement. SETA kan de drie punten ook goed gebruiken, om uit de buurt te blijven van de onderste drie plaatsen.

Wanneer TEVV aanstaande zondag wint op bezoek bij Helpman mogen zij zich officieel ‘Herbstmeister’ noemen. Een knappe prestatie van de Mondkers, aangezien zij zich vorig seizoen ternauwernood wisten te handhaven in dezelfde klasse. Voor Valthermond geldt hetzelfde scenario. Zij gaan bij winst ook als nummer één de winterstop in, maar is Titan virtueel koploper gezien zij nog een wedstrijd tegoed hebben. Een andere interessante wedstrijd in 3D vindt plaats in Emmer-Compascuum, waar nummer vijf CEC, nummer vier Musselkanaal op bezoek krijgt.

Ook in 4D wacht er een Kanaalstreek-derby. Alteveer ontvangt namelijk SC Stadskanaal, waar het hart van trainer/columnist René Nijgh nog altijd sneller van gaat slaan. Hij zal echter de punten niet cadeau doen aan de Knoalsters, aangezien de geel-zwarten deze ook hard nodig hebben. Of dit gaat lukken is maar zeer de vraag, want Stadskanaal lijkt door niemand af te stoppen. In de vijfde klasse gaat Gieterveen op bezoek bij koploper Bareveld. Wanneer de ploeg van Aryan Doldersum weet te stunten, dan naderen zij de lijstaanvoerder tot op twee punten. SPW kan hiervan dan profiteren, maar dan zullen zij zelf wel moeten winnen van concurrent Wedde. In de andere vijfde klasse treft het in goede vorm verkerende HOC Kanaalstreek-genoot Buinen. Bij winst blijft de ploeg uit Odoorn meedoen bovenin. Tot slot mag EEC in deze klasse een poging doen om koploper Pesse bij te halen. Deze kans krijgt de ploeg van Chiel Boeser in een uitwedstrijd tegen de koploper.

Programma zaterdag 13 december

Onstwedder Boys SJS
Waskemeer Borger
De Griffioen Mussel
Ter Apel ‘96 Nieuw Balinge
SETA NWVV

 Programma zondag 14 december

Dalen Nieuw Buinen
Helpman TEVV
Valthermond Sleen
Titan Raptim
CEC Musselkanaal
Pekelder Boys Ter Apel ‘96
Alteveer SC Stadskanaal
Drieborg Sellingen
SPW Wedde
THOS Westerwolde
Bareveld Gieterveen
HOC Buinen
SC Balkbrug Buinerveen
DOS ‘63 GKC
Gasselternijveen IJhorst

 Bron: VoetbalNoord.nl

 

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Martin Koppenol nieuwe hoofdtrainer Titan

Martin Koppenol is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Titan.

Speelronde 8 FCK Amateurtoto

Voor de volgende 8 wedstrijden dient door de deelnemers een voorspelling gedaan te worden.

NWVV blijft vierdeklasser!!

NWVV heeft in de nacompetitie over twee wedstrijden afgerekend met Kanaalstreek-genoot SV Mussel. Door ...