TEVV naar halve finale Kerstzaalvoetbal

kerstOp de eerste avond van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten kwamen twee clubs uit de Kanaalstreek in actie. Waar Ter Apel ’96 teleurstelde, deed TEVV wat het in feite bijna het hele seizoen al doet: winnen. Met twaalf punten behaalden de Mondker de maximale score. Ook het doelsaldo was overtuigend: +14, waarbij wel moet worden opgemerkt dat de 10-2 zege op Ter Apel werd geboekt in een wedstrijd waar niets meer op het spel stond.

Het toernooi in sporthal De Goorns mag de laatste jaren steeds rekenen op de deelname van TEVV, dat de afgelopen jaren podiumplaatsen behaalde. Jan-Jaap Wever mocht zich topscorer van de avond noemen met negen goals. Naast TEVV gaat ook Annen naar de halve finales. Ter Apel werd overigens op het laatste moment ingevlogen als vervanger van Bareveld. De rood-zwarten traden aan met de A1. Zij weerden zich kranig, maar konden niet voorkomen dat alle wedstrijden verloren gingen en men op de laatste plaats in deze poule eindigde.

Tot en met maandag 22 december wordt de eerste ronde van het toernooi afgewerkt.

Bron: v.v. Gieten