Mike Reuvers wijst Nieuw Buinen de weg

kerstOp de laatste speeldag in de eerste ronde van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten voegde Nieuw Buinen zich als vijfde Kanaalstreek-ploeg bij de ploegen die al geplaatst waren voor de halve finales. Voor Westerwolde verliep de avond minder succesvol. De roodhemden behaalden drie punten, en zagen daarmee een vervolg aan zich voorbij gaan. Grote man bij Nieuw Buinen was Mike Reuvers.

Reuvers nam namelijk een groot deel van de vijftien goals van Nieuw Buinen voor zijn rekening. Een andere speler die een paar keer het net vond was Tom Meijers, die een aantal sterke wedstrijden speelde. Maar het was toch echt Reuvers die zijn ploeg bij de hand nam. Snelheid en een verwoestend schot in zijn rechterbeen: dat bleken de wapens van Reuvers en daarmee van Nieuw Buinen. Overigens kenden de oranjehemden in Nick Oosting en Brandon Meems nog twee stabiele pionnen.

Voor Nieuw Buinen was het verhaal simpel: er werden vier wedstrijden gespeeld en deze werden allen gewonnen. Tegen DIO Groningen leek er lange tijd niets aan de hand, maar in de slotfase moest men nog alle zeilen bijzetten om te winnen: Meijers werd de matchwinner. De overige wedstrijden werden vervolgens met een groter verschil gewonnen. Voor Westerwolde leek de avond de goede kant op te gaan: de eerste wedstrijd, tegen DIO Groningen, werd relatief simpel met 2-4 gewonnen. Daarna gingen wedstrijden tegen Zuidlaarderveen (0-4), Nieuw Buinen én Groninger Boys echter verloren, waardoor het hoogtepunt voor de Vlagtwedders aan het begin van de avond bleek te liggen.

De halve finales in Gieten worden op zaterdag 27 december, zondag 28 december en maandag 29 december gespeeld.

Kerstzaalvoetbal Gieten: Nieuw Buinen was heer en meester...
Kerstzaalvoetbal Gieten: Nieuw Buinen was heer en meester…
  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bekerindelingen ook bekend

Nadat op een eerder moment al bekend werd gemaakt welke clubs elkaar gaan ontmoeten ...