Nieuw Buinen snel uitgeschakeld

kerstDe nummer vier van de vorige editie van het Kerstzaalvoetbaltoernooi, Nieuw Buinen, wist na twee wedstrijden in de halve finale al dat een plaats in de finale een onhaalbaar verhaal was. Want na de 1-3 nederlaag tegen Annen en een 2-3 nederlaag tegen Asser Boys konden immers nog maar zes punten gesprokkeld worden. Uiteindelijk bleken de oranjehemden alleen maar tegen Wildervank de bovenliggende partij.

In de eerste wedstrijd kon de ploeg van leider Spiegelaar vooral teleurgesteld zijn in zichzelf, want van de drie Anner goals kwamen er twee van de voet van een Nieuw Buinen-speler. In de derde wedstrijd werd dus gewonnen van Wildervank, dat aan het einde van de speeldag ook op drie punten stond. Na een sterke eerste ronde, met twaalf punten uit vier wedstrijden, was de halve finale dus het eindstation van Nieuw Buinen.

Met nog één halve finale te spelen, zijn er nog geen Kanaalstreek-clubs zeker van een finaleplaats. Vanavond komen echter drie van de vijf clubs uit de Kanaalstreek: Valthermond, Gasselternijveen en SC Stadskanaal. Het moet heel raar lopen wanneer juist de twee andere clubs, VAKO en VKW, de twee resterende finaleplaatsen in de wacht zullen slepen…

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Roswinkel en Johan Piening verlengen samenwerking

Roswinkel en Johan Piening gaan ook in het seizoen 2024-2025 met elkaar door.

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 13

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 13.

FC Kanaalstreek gaat de zaal in!

Morgenavond is het zover: het negende team van de Groninger zaalvoetbalvereniging Madjoe treedt tegen Exstudiantes ...